Rijana se izvinila muslimanskoj verskoj zajednici nakon burnih reakcija na njenu reviju veša na Amazon-prajmu u kojoj je korišćena pesma sa odlomcima iz svetih islamskih spisa. Ona je rekla da se radi o "grešci usled nepažnje".

"Korišćenje te pesme u ovom projektu bilo je zaista neodgovorno," priznala je Rijana, dodajući da neće dozvoliti da se tako nešto ikada ponovi.

Rijanin "Savage X Fenty" prikaz obuhvatao je deo u kom su modeli u vešu igrali uz pesmu "Propast" od Kuku Kloi. Ova numera iz 2017. godine sadrži deo iz Hadita, svetog muslimanskog teksta koji predstavlja zapis o rečima i delima proroka Muhameda.

"Želela bih da se zahvalim muslimanskoj zajednici za to što mi je ukazala na ovaj ogromni previd koji je bio nenameran, ali uvredljiv," rekla je Rijana. "Htela bih zato da se izvinim za ovu grešku. Razumem da sam ovime povredila mnoge muslimanske sestre i braću, i zbog toga sam duboko potrešena."

"Ne igram se sa osećanjima prema Bogu niti bilo kojoj veri," nastavila je, "i zato je korišćenje ove pesme bilo krajnje neodgovorno! Zato ću se potruditi da se nešto ovako više nikada ne dogodi. Hvala vam za vaše praštanje i razumevanje."

Ironično, jedan od heštegova pod kojima je najavljen šou bio je #notsorry.

Muslimanima se izvinila i Kuku Kloi, koja je objasnila da je za ovu pesmu uzela sempl Bejli Fanka sa interneta i nije bila svesna da predstavlja deo svetog muslimanskog teksta. 

Možda ipak nije loše biti obrazovan?