DORUČAK SA ŽIRAFAMA: Katarina se trenutno nalazi u najzanimljvijem hotelu na svetu, a slike koje je podelila su ČUDESNE

Nema sumnje da mnogi zavide travel-influenserki Katarini Mandarini!

Leighton Lum/Solent News & Photo Agency / Solent News / Profimedia

Profesionalna fotografkinja svojim radovima na bajkovit način približava daleke destinacije, sa svojim partnerom Urošem postiže idealan sklad avanture i komfora.

Ona i njen dečko trenutno se nalaze u Keniji u jednom od najpoželjnijih hotela "Giraffe Manor" u Najrobiju.

Hotel je izgrađen na lokaciji na kojoj su lako dostupne razne popularne atrakcije ove afričke države. Ovaj jedinstveni hotel je prilagođen maloj grupi gostiju, kojoj je ponuđena romantična atmosfera, kako bi uživali u opštem ambijentu, uzbudljivim kulinarskim iskustvima, vrhunskoj usluzi i prijatnom osoblju.

Prostor na kojem je hotel otvoren je ustvari dom krda Rotšildovih žirafa koje redovno posećuju plemićku kuću u potrazi za poslasticama. Gosti takođe imaju priliku da vide bradavičaste svinje, impale i veći broj vrsta malih antilopa. Populacija ptica je takođe prisutna u velikom broju i rasprostranjena svuda u predgrađu Langata i njegovim šumama koje pokrivaju veći deo ovog imanja, čineći ga najlepšim mestom za relaksaciju i uživanje u prirodi.

Ovaj ekskluzivni butik hotel je "utopljen" u stilu 30-ih godina prošlog veka. Brilijantno zdanje poseduje mnoštvo karakterističnih umetničkih dekoracija, romantične krevete sa četiri baldahina i mnoštvo dodataka.

Katarina je na svom Instagram profilu podelila neverovatne fotografije koje su za kratko vreme imale po nekoliko hiljada lajkova. Inače, ona i njen partner obeležavaju godišnjicu na ovom putovanju, što je Katarina otkrila putem fotografije.

"I eto nas. 15 godina kasnije. Toliko je teško staviti u par reči toliki život koji je za nama i toliko toga sto smo prošli, kao jedno veliko putovanje. Putovanje koje je ustvari bilo jedno veliko odrastanje, usklađivanje i konstantan rast kroz mnoge i konstantne promene. Mnogo sam ponosna što smo naučili da surfujemo sve te talase koje nam je život poslao i što više vreme odmiče, ne osvrćemo se više, samo uživamo u toj vožnji koja ionako prekratko traje. Kada me pitaju kako nešto toliko opstaje, jedino što mogu da kažem je da je bitno da vam bude zabavno u životu i da ste spremni da radite na tome. Jer je bitno. Jer ste suštinski prijatelji, duše koje se prepoznaju kompletno, verovatno i kroz mnoge živote. Jer se volite. Onako drugačije, onako suštinski.

Vreme ionako bas brzo leti, pa smo eto odlučili da ga vise ne merimo, samo da budemo jedno sa drugim, ovde i sada, bez obzira na sve", napisala je influenserka u opisu slike na kojoj pozira sa svojim partnerom dok im žirafe "kradu" hranu iz tanjira.