LIČE, DA LI SI REALAN? Dečko opušteno hakovao aerodrom da bi pustio omiljenu pesmu na razglasu i snimio to za TikTok

On se silno zabavio, kao i svi koji prate njegov profil; problem je samo u tome što će vrlo verovatno zbog ovog dela dobiti zatvorsku kaznu

Screenshot/TikTok Džoni je brzo shvatio da može da mu nevolja kuca na vrata

TikTok zvezda Džoni Mekej, čiji svaki video na ovoj mreži ima više od milion pregleda, svoju slavu izgradio je na neslanim šalama. Bilo da ulazi u avion koji je "slučajno neko ostavio otključan", a onda na visini od oko 3km saopštava da se setio da ne zna da leti, ili da upućuje video poziv svom dedi, a iza sebe je montirao krupnog, golog tamnoputog momka, Džoni ne propušta da izazove reakciju. Međutim, ovoga puta je možda i preterao, što se vidi po tome što je problematični post momentalno obrisan s mreže. Jedini trag može se pronaći u britanskom tabloidu The Sun.

Uključivši snimanje u lobiju aerodroma, Džoni je iskoristio poznavanje internih aerodromskih komunikacija kako bi, koristeći javnu telefonsku govornicu, pustio muziku sa svog uređaja na aerodromskom razglasu. Silno se zabavio slušajući svoju omiljenu pesmu, a onda okačio snimak na TikTok.

Međutim, drugi korisnici ove mreže vrlo brzo su ga upozorili na potencijalnu opasnost, a jedan od njih čak mu je rekao da je pri poslednjem takvom pokušaju proveo u zatvoru tri meseca. Ubrzo potom, Džoni je uklonio snimak sa svog profila.