NAJBOLJA DRUGARICA KIM K SE SKINULA I 'ODUVALA' TELOM: Za nju i rođeni otac govorio da bi imali odnose da "nije u braku"

Jedna od trenutno najbližih drugarica Kim Kardašijan pokazala je "čime raspolaže", a u prošlosti je bila poznata po bizarnom odnosu sa ocem koji je o njenoj lepoti govorio na čudan način.

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od kako se sklonila od politike, Ivanka Tramp kao da živi drugi život. Ćerka nekadašnjeg predsednika SAD-a i te kako se opustila u poslednje vreme, te ne samo što ne propušta velike zabave u Holivudu, već se i ne odvaja od svoje nove "bff" Kim Kardašijan

Njih dve su već neko vreme nerazdvojne, a Kim je čak u nekoliko navrata i delila fotografije sa svojom drugaricom. Ivanka je bila uz nju i kada je nedavno slavila rođendan, te veoma često idu i na zajedničke ručkove i velike događaje.

Instagram/kimkardashian 

A sa inteziviranjem druženja sa Kim, promenio se i stil života Ivanke, ali i oblačenje. Ona sada nema problem da se "skine" i pokaže telo, što ranije nije bio slučaj, kada je radila za svog oca. 

Sada je, primera radi, okačila fotografiju na kojoj surfuje u veoma izazovnom kupaćem kostimu koji je u prvi plan istakao njenu vitku liniju, a mnogi su komentarisali da Tramp izgleda nikad bolje. 

Zapravo, njena lepota već je u prošlosti bila tema javnosti i to upravo zbog njenog oca Donalda Trampa, tačnije, njegovih izjava koje su mnogi okarakterisali kao bizarne.

Naime, bivši američki predsednik često je znao da dodiruje miljenicu Ivanku, a jednom je šokirao javnost izjavom kako bi se s njom 'sigurno zabavljao da mu nije ćerka'. Često je javno komentarisao i njen fizički izgled, odnosno govorio je da ima 'najbolje telo'. Sa neprimerenim dodirima nije prestao čak ni kada je postao predsednik SAD-a.

Ivanka i Donald Tramp  Youtube

Lista je počela s fotografijom obavljenom u Vanity Fair-u 1996. godine na kojoj mu Ivanka sedi u krilu dok nežno dira obraz dok sede na spomeniku dva papagaja koja su u ljubavnom zanosu.

Govorio je za Ivanku da je "jako seksi", a u čudu je ostavio i kontroverznog voditelja Havarda Sterna kada ju je opisao kao "bujnu". Međutim, ni tu nije stao.

"Da nisam u srećnom braku i znate, njen otac...", izjavio je Tramp 2005. godine za poznati časopis Rolling Stone, a 2016. godine, osim što ju je pipao po bokovima na republikanskoj nacionalnoj konvenciji, dr. Ozu je priznao kako je "ljubi kad god može".

DC / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, još tokom školskih dana, Ivanka se bavila i manekenstvom, a prvi put se 1997. godine pojavila na naslovnici tinejdžerskog časopisa "Seventeen". Potom je bila na naslovnim stranama brojnih magazina kao što su "Harper’s Bazaar", "Forbes", "Avenue", "Top Choice Magazine"…

PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Tokom svoje manekenske karijere, radila je revije i modne kampanje za proslavljena svetska imena i brendove medju kojima su "Versace", "Tommy Hilfiger","Marc Bower", "Thierry Mugler".

Kada je krajem 2007. godine udružila kreativnost i znanje sa kompanijom koja se bavi prodajom dijamanata "Dinamic Diamond Corp.", nastala je njena linija dijamantskog i zlatnog nakita, a osnovala je čak i modnu liniju koja je, doduše, često na meti kritika jer kopira tuđe radove.

Movoto via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia Ivanka Tramp luksuzna vila

Pročitajte još: "DA JOJ NISAM TATA I U BRAKU..." Kao dete je bila toliko lepa da je njen OTAC hteo da IMAJU ODNOSE a sada ga drži u šaci

Bonus video:

This browser does not support the video element.

TREĆA OPTUŽNICA PROTIV DONALDA TRAMPA: Zašto su čekali dve i po godine? Zato što su želeli da to urade usred moje kampanje  Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!