"TI SI POBEDILA DEO STRAHA" Rekli su joj da "uzme pištolj i ubije se", a Milan Marić joj je uputio reči koje će pamtiti

Milan Marić javno je podržao dr Maju Pupovac, istraživačicu iz Bijeljine, devojku koja je nakon sopstvenog priznanja da pati od depresije izložena najstrašnijem internet nasilju.

Youtube

Neverovatno je da je i u 21. veku tema mentalnog zdravlja i dalje tabu, međutim, pojedinci ne samo da se prema tome odnose kao da je u pitanju bauk, već i ne biraju reči kojim bi ponizili one koji se odvaže da o svemu javno govore.

Tako se istraživačica iz Bijeljine, dr Maja Pupovac našla na meti najstrašnijih uvreda nakon što je na svom Tviter profilu objavila status o depresiji. Poruke koje je dobila ne bi trebalo niko da vidi u svom inboksu, a pogotovo ne u trenutku kada je najranjiviji.

"Na tvit o doživljaju sopstvene depresije, i to u jednom običnom životnom trenutku, narod mi je pisao:

- da uzmem pištolj i ubijem se
- da uzmem kanap i obesim se
- da nije tačno, jer njima je teže
- da nije tačno, jer to ne postoji
- da uzmem motiku u ruke i idem na njivu", napisala je. Njen status podelio je i naš proslavljeni glumac Milan Marić uz reči podrške.

"A ti se na sve to samo nasmej jer si ti svojim tvitom pobedila deo svog straha", odgovorio joj je Marić koji je još jednom pokazao zašto ga žene toliko vole. Ovo zapravo nije bio prvi put da je Marić podržao žene, kao i one čiji glas treba da odjekne jače. 

pritnscreen/youtube/Besa TV series 

Tako je još pre nekoliko meseci na Tviteru podelio svoj stav kada je Poljska među prvima zabranila ženama pravo na abortus.

Osim toga, iskoristio je svoj uticaj i da skrene pažnju na važne i plemenite pojave u Srbiji kao što je časopis „Liceulice“. Ovaj list već godinama pruža pripadnicima ugroženih grupa priliku da zarade.

"Holivudske zvezde ulaze u kostime Tora i Betmena, pa ispred zelenog platna, u strogo kontrolisanim uslovima, glume superheroje. @eugensmesni je ušao u LUL prsluk i pridružio se našim prodavcima, pravim superherojima, na ulici, tamo gde nema ponavljanja i gde je podrška uvek važna" , napisali su ispred magazina Lice ulice svojevremeno i dokazali da Milan Marić ne preže od toga da "zasuče rukave" i pomogne kada god je u prilici.

Zato i ne čudi što je Marić jedan od najpopularnijih zvezda na ovim prostorima, a svojim primerom pokazao je kako se treba ponašati i da da se uvek može biti plemenit, kao i koliko je važna podrška drugima.

Instagram, pritnscreen/youtube/Besa TV series Kako je smršao slavni glumac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Holivudske zvezde ulaze u kostime Tora i Betmena, pa ispred zelenog platna, u strogo kontrolisanim uslovima, glume superheroje. @eugensmesni je ušao u LUL prsluk i pridružio se našim prodavcima, pravim superherojima, na ulici, tamo gde nema ponavljanja i gde je podrška uvek važna