NAJBOLJI FRAJERI EVROPE POZIRALI POTPUNO GOLI: Javnost i besna i u ekstazi zbog fotke koja je prešla je granicu ukusnog

Predstavnici Italije na ovogodišnjoj Evroviziji skinuli su se goli na naslovnici "Vanity Fair-a".

pritnscreen/youtube

Kako stvari stoje, novi predstavnici Italije na pesmi Evrovizije - Mamud i Blanko, ništa manje nisu skandalozni od njihovih prethodnika Maneskina.

Pevači koji su odneli pobedu na prestižnom festivalu "Sanremo" pesmom "Brividi" sada su odlučili da podignu prašinu golišavim izdanjima.

Mahmood & BLANCO "Brividi"  Youtube

Naime, oni su pozirali na naslovnici "Vanity Fair-a" kao od majke rođeni, a samo su intimne delove prekrili šakama. A od momenta kada se fotografija našla na mrežama, komentari nisu prestajali.

Ova crno-bela fotografija objavljena je uz naslov "Novi svet je stigao", a za samo nekoliko sati samo na Instagramu prikupila je preko pola 648 hiljada lajkova, ali je ujedno i ustalasala strasti i izazvala burne reakcije.

"Naježila sam se zbog ovog prizora", "Loši, loši momci", "Sve, sve, ali me izluđuje što gaze jedno drugom stopala", "Sve bi bilo u redu, da nema dodirivanja stopalima", "Treba mi oporavak posle ove fotke", "Ma dajte, kako ste vreli i seksi", "Sada mogu da umrem", "Ostalo je samo da napravite se*s snimak", "Preterujete, mladići, ovo nije normalno", "O moj Bože", neki su od komentara.

pritnscreen/instagram 

Zanimljivo je da i Mamud i Blanko, baš kao i Damijano David, rado koketiraju sa sopstvenom seksualnošću, pa je tako tokom nastupa na Sanremu Mamud nosio drugačku, crnu suknju, a Blanko providnu, ženstvenu bluzu od bele čipke.

Čak i njihova pesma peva o homoseksualnoj ljubavi, izjednačivši je sa onom između muškarca i žena, što je prvi tekst tog tipa na italijanskog muzičkoj sceni, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Mamud i Blanko su ovogodišnji predstavnici Italije na pesmi Evrovizije, a u nastavku pogledajte još njihovih fotografija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!