ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ U BIKINIJU I BEZ GRAMA ŠMINKE: Opravdala titulu najlepše voditeljke

Aleksandra Jeftanović trenutno je na odmoru, a njene fotografije u kupaćem kostimu nikog nisu ostavile ravnodušnim.

Instagram

Za Aleksandru Jeftanović se s pravom kaže da je jedna od naših najlepših i najatraktivnijih voditeljki.

Vatrena crnka tu titulu opravdala je još jednom i to tokom odmora sa porodicom, kada je novim fotografijama oduševila svoje pratioce i izazvala salvu komplimenata na račun izgleda.

Naime, ona je otputovala na egzotičnu destinaciju, a odatle je pozirala u u jednodelnom kupaćem kostimu koji je pratio liniju njenog tela i u prvi plan istakao njenu vitku liniju.

printscreen/instagram 

"Prvo putovanje u ‘22.godini. Prve tri slike-moj odmor ukratko. Taman legnem... Posle tumačite kako hoćete, lepota je u oku posmatraca", našalila se Aleksandra u opisu fotografija koje možete pogledati u galeriji u nastavku teksta, a društvo su joj pravili i ćerka Ana i sin Aleksa.

printscreen/instagram Aleksandra Jeftanovićtrenutno uživa sa porodicom na odmoru odakle je podelila nekoliko fotografija.

Voditeljka se nije libila ni da pokaže lice bez šminke, a njeni pratioci bili su oduševljeni onim što vide.

"Lepa i negovana žena", "Bila i ostala najlepša", "Važno je da ljubav sija na svakoj slici", "Čarobna si", "Prelepa i prezgodna žena", "Gori sve", "Najlepša i najzgodija voditeljka", "Divni ste", "Predivna porodica", "Predivna prirodna žena kojoj godine ne mogu ništa", "Bruka kako si zgodna", neki su od komenatara.

printscreen/instagram 

Inače, voditeljka svih ovih godina vešto skriva privatni život od očiju javnosti, a samo se nekad pohvali lepom i skladnom porodicom, a onda i brakom sa svojim partnerom.

Veoma mali broj ljudi zna kako izgleda njen suprug Aleksandar Švraka, inače pravnik, a ona je nedavno napravila izuzetak i postavila nekoliko fotografija sa njim koje, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Muž Aleksandre Jeftanović

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!