SANJA SE TOPI U ZAGRLJAJU SRPSKOG FUDBALERA: Prvo ga je kulirala, a sad se šuška da se nešto dešava među njima

Sanja Vučić okačila je fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa Gudeljom, a svi su ubeđeni da je nova romansa na pomolu.

Instagram

Već neko vreme šuška se o vezi Sanje Vučić i Nemanje Gudelja.

Da tu postoje nešto više od prijateljstva privukli su fudbalerovi komentari ispod objava zgodne Uraganke.

Ipak, Sanja se pravdala da su samo drugari. 

- Jao... Nemanja Gudelj i njegov brat Dragi su moji drugari. Sad ne znam da li se misli u romantičnom smislu... Pa, mislim, on je super tip - rekla je pevačica jednom prilikom.

Međutim, obožavateljima kao da to nije bilo dovoljno ubedljivo opravdanje te su i te kako motrili na svaki njihov potez. 

Nedavno je Gudelj ponovo ostavio zanimljiv komentar ispod Sanjine fotografije sa novom frizurom koji je pevačica potpuno iskulirala.

printscreen/instagram 

Međutim, nakon toga usledila je pobeda Srbije i plasman na Svetsko prvenstvo, a kada je na Instagram stranici Fudbalskog Saveza Srbije osvanula Gudeljina fotka, Sanja je među prvima komentarisala i ostavila red srca.

pritnscreen/instagram 

Sada se pevačica okačila fotku sa fudbalerom i čestitala mu javno rođendan. 

"Srećan rođendan, rođeni", napisala je, a naravno, objava je privukla mnogo pažnje te su mnogi komentarisali da Sanja blista u njegovom zagraljaju, kao i da su sjajan par. 

pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Sanja je neko vreme bila u vezi sa fitnes trenerom Nikolom Đorđevićem, a iako se činilo da su njihovi planovi za budućnost veoma stabilni, ipak su raskinuli.

Ostaje da vidimo da li su zaista fudbalski reperezentativac i lepa Uraganka uplovilu u vezu ili će sve ostati samo na drugarstvu.

Insatgram