TIK TOKER KOJI JE SLAVU STEKAO ĆUTANJEM: Milioni ga obožavaju, a u njegovom videu se sada pojavio i slavni fudbaler

Ćutanje i ironija su glavni aduti tiktokera Kabija Lejma, a video u kojem se pojavljuje sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem ne prestaje sa šerovanjem na društvenim mrežama.

Instagram

Kabi Lejm je najprepoznatljivije lice društvene mreže TikTok. Prati ga više od 118 miliona ljudi, a popularnost je stekao snimcima koje bazira na "razotkrivanju" često nepotrebnih trikova, ukazujući na njihov apsurd.

Mladi tiktoker pokazuje kako isti zadaci mogu da se obavljaju na mnogo jednostavniji način i pri tome, u svojim video snimcima, nikada, apsolutno nikada ne izgovara nijednu reč.

Njegov poslednji video inspirisan je serijom "Squid game", koja je trenutno najpopularnija serija na Netfliksu, a tiktoker je ovoga puta oduševio čitav svet.

Kabi je demonstrirao jednu od igrica iz ove serije, u kojoj su učesnici morali da pređu stakleni most. Ipak, prepreka je bila ta što su učesnici na sreću morali da biraju staklena polja na koja će stati, a koja se neće polomiti.

Kao i uvek, Kabi je demonstrirao jednostavniji način da se ovaj most pređe, ali niko nije očekivao šta će se dogoditi na cilju.

Kada je Kabi stigao do čuvara, čuvar je skinuo masku, a ispod nje je bio fudbaler Zlatan Ibrahimović.

"Kakva saradnja", "Najjači video ikad", "Ovaj video je sve", samo su neki od komentara.

Ovaj video lajkovalo je preko 10 miliona ljudi, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo: