"LGBT ZASTAVE VIJORE SE NA SVAKOM MOM KONCERTU I KADA JE TO BILO OPASNO" Karleuša otkrila zašto neće nastupiti na Prajdu

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagramu gde je otkrila zašto ne nastupa na Prajdu.

ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se putem svog Instagrama, gde odlučila je da odgovori mnogobrojnim obožavateljima koji su je pitali zbog čega neće nastupiti na predstojećem Prajdu u Beogradu.

Jelena je navela da odluka da ona ne nastupi nije njena, već organizatora Prajda.

- Oni smatraju da ja nisam neko ko je za skoro tri decenije rada doprineo borbi za prava LGBT zajednice na Balkanu i da mi na sutrašnjem Prajdu nije mesto. Molim sve da ne misle da ja nisam želela da dam svoj doprinos i nastupim u mom gradu!

Svaki moj koncert, svako moje javno pojavljivanje je borba za vaša prava, LGBT zastave se skoro 27 godina vijore na svakom mom koncertu i kad je to bilo opasno, kada sam zbog toga stradala, kada to niko nije smeo, a moje kolumne i javni istupi zauvek su zadali temelj borbe za ravnopravnost na Balkanu - navela je, između ostalog Jelena i dodala da "nepoštovanje od strane organizatora prema njoj neće sprečiti njenu borbu za pravu stvar".

Instagram 

Jelena je takođe dodala da Prajd treba da se održava kako bi se ljudi borili za svoja prava, i kako bi Srbija poslala dobru sliku u svet.

Instagram Jelena Karleuša

Podsetimo, u parku Manjež, nakon tradicionalne Prajd šetnje, koja će biti održana 18. septembra, nastupiće Nataša Bekvalac, koja je ujedno i ovogodišnja kuma Prajda.

Učesnike i učesnice Parade ponosa očekuju i nastupi Sare Jo, Bojane Vunturišević, Sajsi MC, Džipsii i Lee Davogić, kao i dreg kraljice Alexix VanderCunt, Ostroga Mi i Dite Von Bill, ali i dižejeva Jovijah, Milice X i Ivana Bokora.