SEVERINA U ZAGRLJAJU NBA ZVEZDE! Nije skidala osmeh sa lica, a vrelim izdanjem ukrala je sve poglede 

Severina je na društvenim mrežama podelila delić atmosfere sa proslave slovenačkog košarkaša Luke Dončića, a slikala se i sa našim proslavljenim košarkašem Bobijem Marjanovićem.

Instagram

Slovenački košarkaš Luka Dončić sinoć je imao noć za pamćenje.

Naime, nakon potpisivanja petogodišnjeg ugovora sa Dallas Mavericksima vrednog 207 miliona evra, organizovao je proslavu, a za dobru zabavu pobrinuo se niko drugi do Severina.

Preplanula, u mini haljini sa perjem, i talasastom kosom, pevačica je izgleda poput sirene, a delić proslave podelila je na svom Instagramu.

"Bila je to predivna noć s prekrasnim ljudima. Čast mi je i zadovoljstvo stajati kraj Luke Dončića koji je ispisao deo istorije", napisala je Severina uz fotografije koje je podijelila sa svojim obožavateljima, a na kojima između ostalih pozira s Lukom i njegovom kolegom Bobanom Marjanovićem.

Naravno, komentari ni ovog puta nisu izostali, a pratioci su oduševljeno komentarisali Severinino izdanje i poručili joj da nikad bolje nije izgledala.

"Kralj i kraljica", "Opaaa", "Slatki ste", "koliko vas volim", "Kakva noć, ludilo u nama", "Lajkao sam ovu sliku samo zbog Luke i Bobana", "I ako potpišem upola manji ugovor, zovem te na proslavu. Ako ne potpišem doći ću na koncert", "Top", "Kakva predivna haljina i žena", "Predivni ste. Naklon Severini, poštovanje za Luku Dončića", "Bravo", pisali su pratioci ispod fotografija.

printscreen/instagram 

Takođe, Severini je ovo bio jedan od prvog nastupa nakon što se vratila sa odmora na Ibici na kom je zaista uživala punim plućima, te ne sumnjamo da će biti još svirki za pamćenje ovog leta. A kako se provela na Ibici pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Severina na Ibici