Poznato televizijsko lice vratilo se pod okrilje Pink televizije. Iako smo navikli već 16 godina da ga vidimo u postavci jutarnjih programa, ovog puta će se oprobati u nešto drugačijem formatu.

Naime, uskoro će početi sa radom novi Pinkov informatvni kanal, "Vesti", a osim što će Srđan Predojević biti jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom, navodi se na pink.rs.

 Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža. Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće atraktivna Jutjuberka Sara Stanković.

"Nakon brojnih nagađanja, TV Pink, na obostrano zadovoljstvo, saopštava da je Srđan Predojević ponovo deo tima najgledanije komercijalne televizije u Srbiji. Naime, kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednk TV Pink Željko Mitrović najavio na samom kraju 2020. godine, uskoro će početi sa radom novi informatvni kanal, "Vesti", a osim što će Srđan Predojević biti jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom. Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – ja ću biti njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju. Dakle, uskoro na kanalu "Vesti" Srđana Predojevića gledaćete u novom formatu ali i sa novom partnerkom pred kamerama. Kanal "Vesti", biće potpuno različit od svega što je trenutno u ponudi. Predviđa se da će "Vesti" biti najbolji informativni kanal na ovim prostorima, a verujemo da će Srđanov angažman u velikoj meri doprineti tome, uzevši u obzir njegovo dugogodišnje iskustvo u informativnim formatima.", napisala je Sara ispod svoje objave na Instagramu, koju su njeni pratioci dočekali sa oduševljenjem. 

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa.

sara stankovic srdjan predojevic vesti
Instagram screenshot 

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.