Poslednjih dana sve je pogodila vest da Novak Đoković mora da odustane od takmičenja na Rolan Garosu u drugom setu četvrtog kola turnira! Tada je povredio koleno, a iako je odigrao ceo meč i savladao Fransiska Serundola, morao je na intervenciju. Stradao mu je meniskus, a onda je poslušao savete lekara i brže-bolje se odlučio za operaciju.

S tim u vezi, veliki sponzor najvećeg sportiste ukačio se na aktuelnosti u svetu tenisa i podelio sjajan dizajn Srbina. Naime, oni su na svom Instagram profilu objavili kreativni poduhvat Miroslava Vujovića Grafe koji je zaštitnom znaku brenda, krokodilu dodao zavoje na kolena.

On je prokomentario objavu i dao sjajan predlog brendu.

"Hvala vam što ste podelili moj rad. Kao što sam pomenuo na X-u, bez pritiska, ali već ima mnogo zahteva da zapravo promenite logo dok se Novak oporavlja od povrede. Ili barem napravite specijalno izdanje polo majice koristeći ovu verziju. Moji fajlovi su spremni", napisao je Grafa, a komentari pristalica ove ideje su se samo nizali.

"Mislim isto! Kupila bih je", "Kupila bih je odmah, oduševljena sam. Molim te Lacoste", "Brilijantno", "Želim da kupim majicu sa tim logom", "Napravite kačket sa ovim logom i ja ću ih kupiti 1000".

Nole je podelio objavu i na svom Instagram Story-ju koju je prvobitno podelio CEO Lacoste brenda.

Novak Đoković
Instagram 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

 Bonus video

Novak Đoković  X/edgeaiofficial

Izvor: Wanted A.N.