Svetska zvezda Holzi sinoć je na svom Instagram profilu objavila novosti o svojim zdravstvenim borbama uoči objavljivanja petov studijskog albuma. Podelivši niz snimaka na kojima plače dok prima infuziju, leži u krevetu i bori se s bolovima, nagovestila da se bori protiv navodno dve teške bolesti - lupusa i leukemije.

"Ukratko, srećna sam što sam živa uopšte. Da ne dužim, napisala sam album", napisala je slavna 29-godišnjakinja.

Jedna srceparajuća pesma, pod nazivom „Kraj“, opisuje njenu borbu da pronađe odgovore o svom pogoršanom stanju.

Iako nije precizno istakla da su joj ove dve bolesti dijagnostikovane, pevačica je u svojoj objavi označila dve medicinske organizacije: "The Leukemia & Lymphoma Society" i " Lupus Research Alliance", što su mnogi protumačili kao da je najverovatnije po sredi leukemija i lupus, autoimuna bolest.

"Osećam se kao neka stara dama", kaže Holzi na prvom od nekoliko snimaka, dok češe noge u očiglednim bolovima.

Holzi
Instagram 

"Rekla sam da dajem sebi još dve godine da budem bolesna. U 30. ću se preporoditi, neću biti bolesna, izgledaću neverovatno zgodno i imati puno energije. Jednostavno ću moći da ponovim svoje 20-e u svojim 30-im", dodaje pevačica na snimcima, bodreći samu sebe.

Holzi
Instagram 

Halsei je zaključila objavu montažom klipova na kojima se vidi kako plače, drži bočice sa lekovima i kako je povezana sa infuzijama. U toku lečenja, pevačica se naizgled okrenula muzici, u kojoj je našla spas od svakodnevnih dešavanja, jer je podelila i nekoliko klipova koji su snimljeni u studiju.

Bonus video

Mina i Olivera Marinković MONDO/U. Arsić

Izvor: Wanted A.N.