Čuvena "spajsica" Geri Horner (nekada poznata kao Halivel), odnosno bivša"Ginger Spice", našla se u centru novog skandala samo dan nakon što je njen muž Kristijan Horner, jedan od šefova Formule 1 proglašen "nevinim" u slučaju uznemirevanja koleginice.

Čitavu istragu ispratio je navodno nezavisni advokat, no samo 24h kasnije, svi ti "dokazi" o nevinosti pali su u vodu kada su procurili skrinštovi koji mogu značiti kraj Hornerove karijere ali i mrlju u ugledu same Geri koja se često ponosila "skladnim porodičnim životom".

Iako je Geri isprva laknulo kada je u sredu odbačen slučaj protiv njenog supruga, sada se, prema rečima izvora, oseća "poniženo".

Tri nedelje koliko je trajao haos u javnosti oko Hornerovog uznemiravanja koleginice, Geri je stajala uz supruga koji je demantovao da je ikada uradio išta slično

Izvori čak tvrde da je bivša spajsica molila supruga da zataška celu priču. Međutim, sada je jasno da ovaj skandal "ne ide nigde". Podsetimo, ona se za šefa Formule 1 udala 2015. i sa njim je dobila sina koji danas ima 7 godina, dok iz prehodnog odnosa ima ćerku. Sada se plaši i kako će celokupna situacija uticati na njenu porodicu i decu.

Geri se udala za Hornera 2015.
- / Wenn / Profimedia 

Insajderi tvrde da je Geri zaista verovala da joj je suprug veran, a nakon što su dokazi isplivali u javnost, njihov brak je na staklenim nogama.

"Sve joj se srušilo. Konačno je prestala da plače kada je doneta presuda o oslobađanju krivice u sredu, ali sada će ponovo poteći", kaže izvor blizak nekadašnjoj pevačici. 

"Sve vreme Kristijan joj je obećavao da u tome nema ničega."

Međutim, sada je jasno da u optužbama za neprikladno ponašanje i slanje neprikladnih poruka ipak ima istine, što je dokazalo na stotine njegovih Whatsapp poruka.

Geri je bila ubeđena da joj je muž veran.
Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sve one poslate su čelnicima Formule 1 i medijma, a iako u porukama nema eksplicitnih slika, neke od poruka su izrazito se*sualno sugestivne prirode.

U porukama je Horner "gnjavio" koleginicu da se fotografiše, a potom je "maštao" o njoj u solo se*ksualnom činu u toaletu aviona.

Žena - koja radi sa Hornerom u glavnom štabu Milton Kejnsa za osvajanje Grand Prik tima - očigledno je umorna od molbi svog šefa za slike i se*si ćaskanje, prema Whatsapp porukama.

Ona ga zamoli da prestane - i čak pita kako bi se osećao da se njegova supruga Geri ponaša na isti način sa jednim od njenih zaposlenih.

Pročitajte još: TRAGEDIJA U PORODICI OSTAVILA JE TRAG NA NJENOM LICU: 90-ih je osvajala lepotom, a danas je na ulici ne prepoznaju

Tekstovi takođe sugerišu da se Horner izvinio pošto je shvatio da ju je uvredio, kao i da je tražio od zaposlene da izbriše celu njihovu istoriju na Whatsappu.

No, čini se da je ipak Horner nastavio sa kontrolišućim i neprimerenim ponašanjem, čim je žena podigla optužnicu, a potom, po njegovom oslobađanju, odlučila da sa svetom podeli istinu o mužu spajsice. 

Geri Halivel je mislila da živi život iz snova.
Ray Tang / Zuma Press / Profimedia 

Stručnjaci ističu da ovaj skandal može da znači kraj Hornerove karijere, te ostaje da vidimo u narednim danima da li će "nevini" Kristijan uspeti da "ispegla" ovu priču i na koji način.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!