Emili Blant i njen suprug Džon Krasinski postali su glavna tema javnosti nakon što je na mreže pocurio njihov razgovor sa crvenog tepiha Golden Globes dodele nagrada. 

Video je postao viralan na TikToku, a fanovi ne prestaju da raspredaju o teorijama o čemu je tu zapravo bilo reči. Dok jedni smatraju da je u pitanju najobičnije "čavrljanje" o vremenu dok poziraju fotografima, drugi misle da je glumac zapravo tražio razvod

"Gledao sam ovo 500 puta u nameri da ubedim sebe da je rekao nešto drugo sem razvoda", glasi jedan od komentara.

"Da li je to on upravo rekao da ne može da dočeka razovd? A onda je ona rekla 'hej' na šta je odgovorio sa 'ozbiljan sam'", napisao je drugi korisnik.

Emili Blant sa mužem na crvenom tepihu.
TiKTok 

"Kunem se da kaže razvod, ali želim da kaže 'da prođemo kroz ovo'", nastavio se treći komentar.

"Čak i da je to rekao, možda je to bila samo njihova šala koja nam se svima obila o glavu, lol. Čini se kao šala koju bi on napravio", "Zašto bi rekao razvod sa svim tim kamerama i mikrofonima na sebi?", "Rekao je razvod", "Izgleda kao da to govori u šali, Emili prva kaže nešto pa se možda on samo šalio", "Razvod", nastavili su se komentari.

Pročitajte još: EX JU JE VARAO SA KONOBARICOM, A ONA ONDA SPAVALA SA NJEGOVIM DRUGOM: Sad je otkrila sve o TRUDNOĆI sa 15 godina mlađim

Međutim, spekulacije da u braku slavnog para ipak nije sve idealno pokrenulo je i to što se Emili nakon Golden Globes nagrada pojavila na Governors Awards dodeli sama.

Podsetimo, zvezda "Openhajmera" i glumac iz popularne serije "Office" u braku su od 2010. godine, u kojem su dobili i dve ćerke, a nakon celokupnog haosa nisu se oglašavali, gotovo kao da puštaju fanove da spekulišu i dalje o čemu se tu zapravo radilo, te ostaje da vidimo da li je ovo zaista bila samo loša šala, ili je glumac zaista tražio razvod pred kamerama. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!