Ime Tea Slavica, možda nije previše poznato u Srbiji, ali u Hrvatskoj i te kako jeste, s obzirom da je ova lepa mlada dama unuka jedne od najbogatijih žena na Balkanu - Zdenka Infeld.

Infeld je razvila veliki biznis u Austriji i Danskoj, a njena firma među vodećim je proizvođačima za gudačke instrumente na svetu. Međutim, to nije sve. Ova uspešna poslovna žena poseduje impozantnu zbirku od čak 14.000 slika među kojima su dela Pikasa, Klimta, Dalija, Kokoške i brojnih drugih, piše Večernji.hr.

Međutim, ogromno bogatstvo i luksuz nisu učinili njene naslednike nerednicima, naprotiv. Lepa Tea Slavica diplomirala je međunarodno poslovanje, a sudeći po objavama na Instagramu, na svoj uspeh je više nego ponosna. 

Zanosna Hrvatica bila je i devojka poznatog fudbalera Dinama Bruna Petkovića. Oni su dugo bili "it" par na hrvatskoj sceni, a onda su naprasno raskinuli. Tea je sve njihove fotografije sa društvenih mreža obrisala, ali nastavila je da bude aktivna onlajn, posebno na Instagramu, gde je prati skoro 15.000 ljudi.

Inače, lepotica zelenih očiju koju zovu još i "balkanskom Anđelinom Džoli" zbog neverovatne sličnosti sa slavnom glumicom, pasionirana je zaljubljenica u konje, i ujedno je kontrolorka finansija u porodičnoj firmi. 

"Jahanje je moja ljubav od djetinjstva. Nisam imala lutke i barbike kao druge devojčice, moje su igračke uvek bili konji, plišani, plastični… A onda mi je, kada sam imala 15 godina, baka ispunila želju i kupila konja. Pre toga sam se već tri godine bavila jahanjem engleskih konja, čak sam i pala s jednog. Digla sam se i nisam imala teže povrede, ali mama nije bila presrećna i nije htela da se profesionalno bavim jahanjem", rekla je pre par godina za Jutarnji.hr.

Ipak, Tea danas uživa pored svoje ljubimice, kobile Spajsi. "Trudim se da dolazim u konjički klub što češće. Tada jašem oko sat vremena, ali uvek dođem ranije da ju očetkam, očistim joj kopita i očešljam grivu", rekla je Tea, koja zna da jaše i bez sedla, a sa samo dve godine je već stala na skije.

Bavila se i tenisom od svoje pete godine, pa do kraja srednje škole, kada je svaki dan po četiri sata imala treninge, a onda ju je zaokupio fakultet. Pohađala je privatnu gimnaziju Benedikta Kotruljevića, te otišla na studije međunarodnog poslovanja na Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

"Bavila sam se nizom sportova – tenisom, plesom, jahanjem, veslanjem, skijanjem, bordujem, ali škola i faks su mi uvek na prvom mestu. Više se vidim u biznisu jer me to najviše zanima. Volela bih da se usmerim na područje finansija. Nadam se da ću se prvo sama dokazati u tom svetu, a kada postignem uspehe, nastaviću da radim u porodičnoj kompaniji", otkrila je tada Tea. A kako pokazuje njen LinkedIn profil, ona je to i uspela i bavi se finansijama u bakinoj firmi.

Pročitajte još: NAJBOGATIJA ŽENA SINU NIJE MENJALA PELENU MESEC DANA: Sada otkrila i BIZARAN razlog zašto se odlučila za surogat majku

U isti mah, ona ne skriva ljubav prema modi, te se redovno može videti na mrežama u neodoljivim kombinacijama. Voli da putuje, te trenutke sa luksuznih desitinacija redovno deli sa pratiocima, a voli da provodi vreme i u galeriji svoje bake. 

Tea je velika ljubiteljka mode i svoje zanimljive kombinacije rado deli sa pratiocima, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/tea_slavica Pogledajte kako izgleda unuka najbogatije Hrvatice Tea Slavica.

Bonus video:

SRBIN OTVORIO VIRTUELNU PRODAVNICU DROGE I ZARADIO 18 MILIONA DOLARA! Zgrtao bogatstvo na slobodi, dok nije napravio jednu grešku Kurir teleivizija

Izvor: Zadovoljna.rs/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!