Od kako se sklonila od politike, Ivanka Tramp kao da živi drugi život. Ćerka nekadašnjeg predsednika SAD-a i te kako se opustila u poslednje vreme, te ne samo što ne propušta velike zabave u Holivudu, već se i ne odvaja od svoje nove "bff" Kim Kardašijan

Njih dve su već neko vreme nerazdvojne, a Kim je čak u nekoliko navrata i delila fotografije sa svojom drugaricom. Ivanka je bila uz nju i kada je nedavno slavila rođendan, te veoma često idu i na zajedničke ručkove i velike događaje.

Kim je bliska sa Ivankom.
Instagram/kimkardashian 

A sa inteziviranjem druženja sa Kim, promenio se i stil života Ivanke, ali i oblačenje. Ona sada nema problem da se "skine" i pokaže telo, što ranije nije bio slučaj, kada je radila za svog oca. 

Sada je, primera radi, okačila fotografiju na kojoj surfuje u veoma izazovnom kupaćem kostimu koji je u prvi plan istakao njenu vitku liniju, a mnogi su komentarisali da Tramp izgleda nikad bolje. 

Zapravo, njena lepota već je u prošlosti bila tema javnosti i to upravo zbog njenog oca Donalda Trampa, tačnije, njegovih izjava koje su mnogi okarakterisali kao bizarne.

Naime, bivši američki predsednik često je znao da dodiruje miljenicu Ivanku, a jednom je šokirao javnost izjavom kako bi se s njom 'sigurno zabavljao da mu nije ćerka'. Često je javno komentarisao i njen fizički izgled, odnosno govorio je da ima 'najbolje telo'. Sa neprimerenim dodirima nije prestao čak ni kada je postao predsednik SAD-a.

Lista je počela s fotografijom obavljenom u Vanity Fair-u 1996. godine na kojoj mu Ivanka sedi u krilu dok nežno dira obraz dok sede na spomeniku dva papagaja koja su u ljubavnom zanosu.

Govorio je za Ivanku da je "jako seksi", a u čudu je ostavio i kontroverznog voditelja Havarda Sterna kada ju je opisao kao "bujnu". Međutim, ni tu nije stao.

"Da nisam u srećnom braku i znate, njen otac...", izjavio je Tramp 2005. godine za poznati časopis Rolling Stone, a 2016. godine, osim što ju je pipao po bokovima na republikanskoj nacionalnoj konvenciji, dr. Ozu je priznao kako je "ljubi kad god može".

Donald Tramp sa ćerkom Ivankom.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, još tokom školskih dana, Ivanka se bavila i manekenstvom, a prvi put se 1997. godine pojavila na naslovnici tinejdžerskog časopisa "Seventeen". Potom je bila na naslovnim stranama brojnih magazina kao što su "Harper’s Bazaar", "Forbes", "Avenue", "Top Choice Magazine"…

Donald Tramp nikad nije krio naklonost prema Ivanki.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Tokom svoje manekenske karijere, radila je revije i modne kampanje za proslavljena svetska imena i brendove medju kojima su "Versace", "Tommy Hilfiger","Marc Bower", "Thierry Mugler".

Kada je krajem 2007. godine udružila kreativnost i znanje sa kompanijom koja se bavi prodajom dijamanata "Dinamic Diamond Corp.", nastala je njena linija dijamantskog i zlatnog nakita, a osnovala je čak i modnu liniju koja je, doduše, često na meti kritika jer kopira tuđe radove.

Movoto via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia Ivanka Tramp luksuzna vila

Pročitajte još: "DA JOJ NISAM TATA I U BRAKU..." Kao dete je bila toliko lepa da je njen OTAC hteo da IMAJU ODNOSE a sada ga drži u šaci

Bonus video:

TREĆA OPTUŽNICA PROTIV DONALDA TRAMPA: Zašto su čekali dve i po godine? Zato što su želeli da to urade usred moje kampanje Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!