Princeza Šarlot, drugo dete princa Vilijama i Kejt Midlton, možda ima samo 7 godina, ali je već stekla armiju obožavatelja koji prate svako njeno pojavljivanje u javnosti.

Mala lepotica neretko je poređena i sa slavnom bakom, princezom Dajanom, pogotovo kada su izrazi lica u pitanju, a čak je jedno vreme bio viralan snimak na kojem je uvaćen trenutak kada se kralj okreće i vidi Šarlot koja gleda svog dedu i njegovu suprugu Kamilu na isti način kako je to radila Dajana.

Instagram i TikTok preplavljeni su snimcima princeze koja je vrcavim karakterom "kupila" mnoge, a sada je par objava posebno privuklo pažnju javnosti. 

Na TikTok nalogu "60 Second Histories" pojavio se snimak sa slikama koje pokazuju kako će Šarlot izgledati kada odraste.

Princeza Šarlot prikupila je simpatije celog sveta.
Leon Neal / MirrorPix / Profimedia 

Često se smatra da Šarlot deli veliku sličnost sa svojom majkom po pitanju kose, stila, pa tako mnogi ne mogu da zaborave kako su ona i njena mama uskladile zadivljujuće ukrase na krunisanju kralja Čarlsa III 9. maja ove godine. 

Ipak, mnogi smatraju da je ona slika i prilika svog oca.

Princeza Šarlot kada odraste.
Printscreen/Tiktok/60secondhistories 

Međutim, najnovije fotografije i snimak koji kruže društvenim mrežama, a koje prikazuju kako će, prema veštačkoj inteligenciji, izgledati princeza Šarlot kao odrasla osoba, ukazuju da ona zapravo najviše liči na svoju pokojnu baku, princezu Dajanu.

U snimku "odrasla" princeza Šarlot se nalazi u ležernoj odeći, ali i balskoj haljini zajedno sa dijademom koja podseća na onu koju je nosila na krunisanju svog dete.

Na fotografiji na kojoj se Šarlot nalazi u ležernoj odeći možda najviše podseća na svoju majku, Kejt Midlton.

Međutim, ne može se poreći da na svakoj slici neodoljivo podseća i na oca i na majku. Jasne crte lice, bujna kosa i prelepe oči samo su mali deo ličnosti koje će, ako je verovati AI krastiti ovu prelepu mladu damu.

Iako možda veštačka inteligencija nije stopostotno tačna odlična je ako želite da se zabavite i donekle zavirite u budućnost.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!