Osnivačica Skims-a, Kim Kardašijan je otkrila u četvrtak u epizodi "The Kardashians" da je uradila tajnu tetovažu tokom noći kada je vodila "Saturday Night Live" u oktobru 2021. godine, skrivajući je od fanova dve godine.

Čini se da su članovi ekipe rijaliti zvezde, uključujući sestru Kloe Kardašijan, La La Entoni, Trejsi Romulus, Stefani Šepard i Alison Steter, ubedili Kim da se konačno tetovira u 4:30 ujutru nakon što se prvi put poljubila sa budućim dečkom Dejvidsonom.

Iako je ranije izjavila da nikada neće "staviti nalepnicu za branik na Bentli", majka četvoro dece je obeležila svoju nezaboravnu epizodu tetovažom, prikazujući simbol beskonačnosti unutar svoje donje usne u svom Hulu rijalitiju.

"Te noći kada sam vodila 'SNL', ja i svi moji prijatelji smo uradili iste tetovaže i svi su ih imali na rukama, a ja sam bila kao: 'Nema šanse da se tetoviram'", rekla je pred kamerom.

Kim Kardašijan
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako je ambiciozna advokatica jasno promenila svoje mišljenje o tetoviranju, odabrala je mesto koje je do sada skrivala.

Kućni video o iskustvu prikazao je Kardašijan kako prolazi kroz proces; "Ovo nije ništa", dobacila je o bolu, pokazujući srednji prst u kameru dok je poznati umetnik tetovaža JonBoi radio svoju magiju.

"Konačno sam stavila nalepnicu za branik na Bentli", našalila se ona.

"Niko ne zna, niko to ne vidi", nastavila je Kardašijan. "Zaboravim, ali s vremena na vreme ću čistiti zube koncem i videću crno i reći ću: 'Šta je ovo crno u mojim ustima?!'"

Kim Kardašijan tetovaža
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pit Dejvidson, s druge strane, ima svoju tetovažu znaka beskonačnosti povezanu sa istom večeri.

Nakon Kardašijanovog gostovanja, 29-godišnja zvezda "King of Staten Island" ispisala je imena "Jasmin" i "Aladin" na svojoj ključnoj kosti, zajedno sa simbolom - nagoveštajem skeča sa Diznijevim temama u kojem su oboje glumili (i poljubili se).

kim i pit se ljube
youtube printscreen 

Dejvidsonova obimna kolekcija body arta nekada je uključivala brojne druge počasti Kardašijan, uključujući inicijale njenih četvoro dece, frazu "moja devojka je advokat", pa čak i njeno ime označeno na njegovim grudima.

tetovaža pita dejvidsona posvećena kim kardašijan
Instagram 

I dok je komičar očistio svoju kožu od većine tih tetovaža nakon njihovog raskida prošlog leta 2022, čini se da je Kardašijanova odlučila da ostavi svoje usne netaknutim.

Pit Dejvidson uklonio tetovaže posvećene Kim Kardašijan
TheImageDirect/Backgrid / The Image Direct / Profimedia 

Bonus video:

Kim kardašijan Instagram/voguemagazine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!