Sofija Milošević je bila i ostala jedna od naših najlepših manekenki koja je ostvarila zavidnu karijeru u svetu modelinga. No, ni ona nije odolela da promeni određene delove tela zbog kojih je bila nesigurna ili koji je jednostavno nisu činili srećnom. 

Ipak, o njenim intervencijama u prošlosti se nije toliko pričalo, te ne čudi što je potez njene dobre prijateljice Jelisavete Orašanin izazvao haos.

Glumica se snimala kraj starog projekta koji je Sofija radila u mlađim danima kada je izgledala potpuno drugačije.

Jelisaveta se snimala kraj Sofije Milošević.
instagram/jagodenamagli 

Stala je pored njega i snimala sebe kako joj šalje poljupce, a na društvenim mrežama se povela polemika oko ovog poteza. Neki su pisali da su preslatke i da se baš lepo druže, dok ima i onih koji smatraju da je glumica manekenku "ukanalila" i osramotila.

Pogledajte snimak:

Jelisaveta Orašanin Instagram/jagodenamagli

Pogledajte kako je Sofija izgledala pre i posle operacija:

Iako je nemoguće ne primetiti da su šminka i frizura bili drugačiji, te su kao takvi doprineli da Sofija možda sada izgleda i mlađe nego što jeste, istina je da takođe ima i punije usne, deblje obrve, kao i da su joj jagodice naglašenije, a oči gotovo drugačijeg oblika.

Sofija Milošević nekad.
KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ 

Sofija je tokom godina promenila i svoj stil šminkanja, iako je očigledno da se podvrgla određenim tretmanima. Danas je jedna od najatraktivnijih žena u Srbiji, a ni pre joj nije manjkalo lepote.

"Svako ima svoj dobar ugao i moj posao je da se dobro slikam. Mnogo mi je smešno kad izbace neku moju staru sliku sa revije gde ja samu sebe ne prepoznajem. Normalno je da smo svi u pubertetu manje lepi nego kasnije", rekla je Sofija svojevrmeno na račun operacija.

No, činjenica je da je uvek imala nestvarno telo, te je suvereno vladala pistama poput boginje što i jeste, a još Sofijinih novih fotografija pogledajte u nastavku.

Instagram/sofijamilo Pogledajte koliko se Sofija Milošević promenila za sve ove godine, odnosno kako je izgledala nekad, a kako danas.

Možda će vas zanimati da pročitate i KOJE SVE OPERACIJE JE IMALA JELISAVETA ORAŠANIN

Bonus video:

ŠTA IMA? Sofija Milošević se udaje!  MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!