Da se svetu (a pogotovo Srbima) ne može udovoljiti, definitivno dokazuje i jedan od poslednjih "ratova" na Tviteru, odnosno X-u, i to, ni manje, ni više, nego oko tela slavne lepotice Lusijane Bejnon.

Ona je nedavno na nedavno održanoj Nedelji kupaćih kostima u Majamiju privukla ogromnu pažnju, a njeni snimci sa piste preplavili su mreže. I dok dobar deo sveta "balavi" za zgodnom manekenkom, čini se da ovde i nisu toliko oduševljeni. 

Inače, zanimljivo je da je nejna majka nekadašnja Miss Sveta Ninibet Beatriz, dok joj je otac kontroverzni biznismen Travis Bejnon, poznatiji kao "kralj orgija". Travis, koji je bivši igrač američkog fudbala i naslednik duvanske industrije, nosi nadimak Kendimen i poznat je po razuzdanim zabavama s mnoštvom žena, čime se hvali na Instagramu.

Lusijana Bejnon sa ocem.
Instagram 

Mlada Lusijana u intervjuu za UNILAD pre apr godina, prvi put je progovorila o životu u luksuznoj vili "Kendimen šop" u kojoj pored nje, žive i njene dve sestre, njen brat, otac, njegova žena i njegove ljubavnice.

"Smatram sebe blagoslovenom što živim u toj kući. Međutim, to je i dalje normalna porodična kuća. Da, tata ima ženu i još nekoliko devojaka, ali mi smo svi porodica.

Mnogo se zabavljamo, ali i radimo mnogo više jer imamo veliku "porodicu". Živeti sa mojim ocem je jako zabavno. On zna kako da živi i pokazuje svima kako da izvuku najbolje iz života", rekla je manekenka.

No da se mi vratimo na snimak sa revije i "rat" na mrežama. Sve je pokrenuo komentar korisnice u kojem je ishvalila Lusijanin izgled, a onda je krenuo haos.

"Šta znam,ona je meni baš lepa. Možda grešim al sve joj je na ovolikom telu taman. Šta kaze muški deo Tvitera?"

Komentari su se naravno samo nizali, ali mišljenja su bila podeljena. 

"Ko voli prasice, ok", glasio je jedan od prvih komenata,  na koji su mnogi odreagovali. 

"Dokle više sa tim stavom da sve što nije anoreksično spada u kategoriju prasica???? Dokle više, aman? Voli anoreksično, niko ti ne brani, ali budi realan jbt!", "Uopšte mi ne izgleda kao prasica. Prasice imaju šlaufe oko stomaka, ona je zategnuta... Šta znam"... međutim, korisnik koji je postavio uvredljiv komentar se nije predavao. 

"Glavica kao da su je urođenici kuvali, a du*e kao Rusija. Ovoj bez talka nema šanse da se ne upale butine dok hoda." Nažalost, nije jedini koji je ostavio takve komentare.

Komentari za Lusijanu Bejnon.
printscreen/x 

"Ona je mlada i već je debela sa niskim du*etom bez visokih štikli, preširoki kukovi,nabijene noge. Za par godina će se skroz rasplinuti jer ima takvu telesnu konstituciju", "To što je lepa u licu, ne menja to da je žena tenAk!", "Da, komentarisanje izgleda je neumesno, ali ovoj ženi je izgled posao. Mislim da je žrtva tog body positivity sra*a. Live fast die young?", "Ok ja bih joj tepao sa "Mangulice"", "Kada bih bio dinosaurus možda bi bila lepotica, možda... ali nisam ni ja King Kong niti zver", "Žensko sam i debela je", "Lepotica... sa telom sumo rvača", "Ovo za par godina neće moći da hoda"... samo je delić neumesnih komentara koji su se mogli pročitati.

Negativni komentari na račun Lusijane Bejnon
prinscreen/x 

Srećom, bilo je i onih koji ne misle tako.

"Kako uspeju da budu punije, a ravan stomak, to me oduvek fascinira, sve je super dok je stomak ravan", "Boginja plodnosti", "Prava žena", "Lepa, zdrava, nije anoreksična", "E ovo je prirodna guza", "Ne može žena da ima ovoliku guzu, a da butine butine budu tanke... tj. možda i može, ali ne izgleda skladno", "Ova žena nije debela, samo ima jače butine i guzu, a to joj stoji prelepo", "Ne, ova devojka nije debela, ona je takve građe, masivna konstitucija", "Nema sala nigde oko struka, nema ni celulita, zategnuto telo... Verovatno i vežba nešto", "Ja obožavam ovakve, ništa bez žene sa lepim oblinama. Ja ne volim one tipa kost i koža što nemaju više od 50 kg sa sve krevetom", pisali su u odbranu lepe Lusijane. 

Pozitivni komentari na račun Lusijane.
prinstscreen/x 

Šta vi kažete, da li vam se dopada Lusijanin izgled? Pišite nam mišljenje u komentarima.

Bonus video:

Poslednja objava Lizzo pre optužbi za zlostavljanje TikTok/Lizzo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!