Princ Hari, vojvoda od Saseksa, pre nekoliko večeri je prisustvovao fudbalskom meču Intera iz Majamija i Los Anđelesa, a iako se njeno ime našlo na listi zvanica, supruga Megan Markl, vojvotkinkja od Saseksa, mu se nije pridružila.

Svakako, sin kralja Čarlsa III bio je odlično raspoložen i uživao u majstorijama Lionela Mesija i društvu slavnih.Utakmici je prisustvovalo mnogo zvezda, a potom se na društvenim mrežama pojavio se spisak gostiju i svi su primetili nešto vrlo interesantno.

Naime, dok poznatim ličnostima poput Leonarda Dikaprija, Vila Ferela, Toma Holanda i Selene Gomez pored imena stoji "glumac", "glumica" i "pevačica", a Lebron Džejms je istaknut kao "NBA igrač", vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su navedeni samo kao – princ Hari i Megan Markl.

I dok deo javnosti ismeva princa i njegovu suprugu jer nemaju nikakvo zanimanje kojim bi se bliže opisali, nije malo onih koji tvrde da su Saseksovi jednostavno toliko slavni da im tako nešto nije ni potrebno, piše Glossy.

"Nezaposleni prevaranti?", "Princ Hari i Megan Markl, ljudi koji traže pažnju, možda je to moglo da piše", "Ime Selene Gomez znači isto koliko i njihovo, pa je navedeno čime se bavi", "Kao zanimanje princa Harija navedeno je.... ništa", "Ovo je tako smešno"... neki su od komentara na društvenim mrežama.

princ hari i megan
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl su napustili položaje viših članova britanske kraljevske porodice 2020. godine i od tad su uglavnom u medijima zbog svojih ispovesti o lošem tretmanu koji su imali u Engleskoj.

hari i megan nemaju zanimanje
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Sin princeze Dajane i kralja Čarlsa je objavio i memoare "Rezerva", snimili su dokumentarnu seriju "Megan i Hari" i dali niz intervjua na ovu temu, a sklopili su i nekoliko vrlo unosnih ugovora.

Megan je snimila i 10 epizoda podkasta Archetypes za platformu Spotify, koja je potom raskinula ugovor s parom, ali još uvek im je ostao veran Netflix, za koji je Hari nedavno snimio dokumentarac o takmičenju Invictus Games, koje je pokrenuo 2014.

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!