Nije tajna da su Srpkinje jedne od najlepših žena na planeti. Ipak, ne može svaka da se pohvali da je postala misica i to u drugoj zemlji, kao što je to bio slučaj sa lepom Anom Prelević o kojoj je svojevremeno brujao svet kada se 2010. pojavila na takmičenju lepote Star Hellas, gde je predstavljala Grčku.

Ana je rođena Beograđanka, ali je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac, inače slavni košarkaš Branislav Prelević, gradio karijeru.

Veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji je njena mama nosila kada je imala 28 godina.

- Današnja fotografija dolazi sa dozom nostalgije i puno radosti. Nosim više od bodija - mamin je i nosila ga je sa 28 godina. Sećam se da ga je nosila leti! Zato mi donosi neopisivu sreću i mešavinu uspomena i smeha! Dosta sam joj „ukrala” odeće iz starih vremena, nešto me uhvatilo -napisala je Ana.

Podsetimo, Ana je odrastala u Grčkoj koja joj je prirasla za srce, ali se sa 18 odselila u Veliku Britaniju da bi studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon tri godine diplomirala je 2010. i vratila se u Grčku.

Ana je u Grčkoj i dalje jako popularna jer je TV lice. Osim što je voditeljka, ona se takođe bavi preduzetništvom, ima svoj brend sportske odeće. Sa druge strane, kada je reč o ljubavi i tu joj sada cvetaju ruže. Nedavno se udala za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa sa kojim je od 2020. u vezi, a koji je brat druge slavne grčke voditeljke.

A još fotografija misice pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Ana Prelević je Srpkinja koje je svojevremeno postala Miss Grčke

 Bonus video:

Mis Italije prvi put komentariše povezivanje sa Vlahovićem Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!