Nije tajna da su Srpkinje jedne od najlepših žena na planeti. Ipak, ne može svaka da se pohvali da je postala misica i to u drugoj zemlji, kao što je to bio slučaj sa lepom Anom Prelević o kojoj je svojevremeno brujao svet kada se 2010. pojavila na takmičenju lepote Star Hellas, gde je predstavljala Grčku.

Ona je tada u Las Vegasu zasluženo odnela pobedu, a stvari su se umnogome promenile u poslednjih 12 godina. Pre svega, ova talentovana lepotica rodila se u Beogradu, ali je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac, inače slavni košarkaš Branislav Prelević, gradio karijeru.

No, Branislav nije jedino slavno lice u njihovoj porodici. Anin deda je čuveni jugoslovenski pevač Đorđe Marjanović čiji se hitovi i dan-danas pevaju. 

Ana je tako odrastala u Grčkoj koja joj je prirasla za srce, ali se sa 18 odselila u Veliku Britaniju da bi studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon tri godine diplomirala je 2010. i vratila se u Grčku.

Nakon izbora za Miss, ona se okušala i u medijima, te je postala tv lice, a i danas radi kao voditeljka.

No, to nije sve. Lepotica srpskog porekla se takođe bavi i preduzetništvom, te ima svoj brend sportske odeće.

Sa druge strane, kada je reč o ljubavi i tu joj sada cvetaju ruže. Ona je najpre od 2014. do 2016. godine bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom. Njena druga velika ljubav dogodila se 2017, a srce joj je tada osvojio grčki košarkaše Joanis Papapetruo, ali su se rastali tri godine kasnije.

Od 2020. godine Prelević je u vezi sa Nikitasom Nomikosom, koji je brat druge slavne grčke voditeljke. U junu ove godine su se verili. čime su se pohvalili i na društvenim mrežama.

 A još fotografija ove atipične misice pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Ana Prelević je Srpkinja koje je svojevremeno postala Miss Grčke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!