Marko Jarić dugo je bio neaktivan na Instagramu, a poslednja objava na njegovom profilu seže iz januara prošle godine. Sada je sve iznenadio novim fotografijama na kojima je sa ćerkom, a objava je mnoge nasmejala jer se Sijena očigledno dobro zabavljala. 

Marko Jarić sa čerkom Sijenom.
instagram/marko_jaric10 

Ona je svom ocu napravila novu frizuru i vezala šiške kroz otvor na kačketu, a fotografije su nasmejale njegove pratioce. Nakon toga, Marko je objavio fotografije sa broda na kojima se vidi kako njegova mlađa ćerka skače u more. 

Marko Jarić dozvoljava Sijeni da mu pravi frizuru.
instagram/marko_jaric10 

Jasno je da su objave nastale na odmoru, ali nije poznato da li je sa njima i starija Valentina.

Marko Jarić pokazao kako se zabavlja njegova mlađa ćerka.
instagram/marko_jaric10 

Za to vreme na Instagramu se oglasila i Jarićeva bivša iz aviona, međutim, njen video šokirao je mnoge i potvrdio ono o čemu se već neko vreme šuška.

Adrijana Lima pokazala kako sada izgleda Instagram/adrianalima

Adrijana je otputovala, kako se čini, na otvaranje Svetskog prvenstva u ženskom fudbalu, i snimala se tokom leta sa svojim partnerom, međutim, pažnju svih privuklo je njeno lice, koje se pomeralo u čudne grimase. 

Adrijana Lima izgleda drugačije.
Instagram 

Koža joj se čudno borala oko nosa i oko usana, a čak i kada je pokušavala da se namršti, normalnih bora koje bi svako imao nije bilo. Zbog svega su mnogi ubeđeni da Adrijana preteruje sa botoksom, jer su sličan problem imale i neke slavne ličnosti za koje se kasnije ispostavilo da su koristile različite filere. 

Adrijana Lima preteruje sa filerima.
Instagram 

Kritike nisu izostale, a mnogima nije jasno zašto i dalje pokušava da se takmiči sa mlađim modelima kada je prirodno lepa i za tim nema potrebe. Iako je jasno da je modeling svet surov, čini se da je cena koju plaća da bi i dalje bila deo istog prevelika. 

U isti mah, druge manekenke koje su u sličnim godinama kao ona, poput Žizel Bundšen, mnogo su umerenije sa intervencijama zbog čega su i dalje tražene, dok Adrijana, kako se čini, izgleda tip-top samo kada su fotografije baš isfotošopirane jer njeno lice uživo nema oblik kao da "sređenim" objavama.

Adrijana Lima nema lice kao na obrađenim fotografijama.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bonus video:

Ćerke Marka Jarića I Adriane Lime Instagram/marko_jaric10

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!