Neko bi rekao da će se porodica Hadid malo primiriti nakon poslednjeg skandala Điđi koju su uhapsili zbog posedivanja marihuane, ali ne. Mlada manekenka je već sutradan nastavila odmor kao da se ništa nije desilo, dok bi neko drugi ko nije slavan letovanje nastavio, ali u zatvoru. 

Jolanda Hadid sa ćerkama Điđi i Belom.
Shutterstock 

No, čini se da ne važe ista pravila za slavne i "obične smrtnike". I njena majka Jolanda, inače bivša manekenka, ponaša se kao da nikakvih problema nije bilo.

Ona je iznenadila pratioce provokativnom fotografijom sa plaže, na kojoj je u majci i tangama, i definitivno opravdala ono - jednom model, zauvek model.

Jolanda koja je na pragu sedme decenije zaista izgleda neverovatno sa 59, a na liniji bi joj pozavideli i daleko mlađi, međutim, tajming je ono što je mnogima zasmetalo. 

"Ono kad je majci bitnije da pokaže zadnjicu nego da se pozabavi ćerkom", "Bitno da se skinula, a to što se Điđi ponaša kao klinka iako je majka, nikom ništa", "Šta očekivati od žene kojoj je bilo najbitnije da decu unovči. Điđi zbog nje nije imala mladost, sada ju je sve stiglo i radi sve ono što je trebalo kada je imala 17, a nije jer je morala da radi. Ali bitno da je majka pokazala golo du*e", "Meni je ovo vam pameti. Žena izgleda sjajno, ali svet je prebesan jer ti ćerka nije kažnjena za prekršaj, a ti je braniš golotinjom", samo je delić komentara koji se mogao pročitati na mrežama. 

Naravno, bilo je i onih koji su slavili njenu lepotu, jer realno, Jolanda izgleda nestvarno, ali je jasno i zašto su neki ljuti zbog ovakvih fotografija u ovom trenutku. 

"Majka iz pakla" kako je još zovu, godinama unazad diktirala je ritam svojoj deci, te su radili sve ono što ona kaže. 

Setimo se da je Điđi od najmanjih nogu u svetu modelinga jer je bila njena "zlatna devojčica", i to samo zato što je najviše ličila na nju, što je i sama priznala jednom prilikom. Samim tim, manekenka je propustila mnogo toga, te ne čudi što mnogi misle da sada živi sve ono što je trebalo kao tinejdžerka. 

Da ne zaboravimo i krah veze sa Zejnom Malikom koji je inicirala Jolanda. Problem je nastao jer pevač nije želeo da Jolanda i njen partner pokazuju lice njegove ćerke Kai, baš iz razloga što su želeli da joj obezbede normalno detinjstvo.

Međutim, Jolanda koja je navikla da sve radi kako ona hoće ušla je u svađu sa Zejnom koja se završila i fizičkim napadom, a Điđi nije želela da ga odbrani od majke jer je se plašila.

Jolanda Hadid i Zejn Malik sukobili su se u prošlosti.
Profimedia 

Rezultat je bio raskid veze, a Điđi se veoma brzo vratila na pistu, što je njena majka i želela.

Sa druge strane, potenciranje Điđi ostavilo je traume na Beli kojoj je Jolanda postavila nerealne beauty standarde. Okarakterisana kao "ružna sestra", Bela je još sa 14 operisala nos, a čak i kada je proglašena za najlepšu ženu, nije dobila priznanje od majke koje joj je toliko trebalo. 

Da ne govorimo da je Jolanda i Điđi i Beli branila da jedu, govoreći, primera radi, nakon što joj se ćerka onesvestila zbog izgladnjivanja da "pojede par badema". 

Ništa nije bolje prošao ni njen sin Anvar kojem je navodno uništila vezu sa Duom Lipom, zbog čega je godinama bio u depresiji. 

Anvar i Dua u vreme najveće sreće.
printscreen/instagram 

U isti mah, Jolanda je i sama bila u središtu različitih skandala, pogotovo na polju ljubavi, ali čini se da se vodi parolom da "ne postoji loša reklama", a do kada će joj to prolaziti i kakve će posledice imati na njen i živote njene dece, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Bela Hadid TikTok/babybella777

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!