Leni Klum (19), manekenka koju mnogi smatraju dostojnom naslednicom svoje majke Hajdi Klum (50), objavila je na Instagramu fotografiju bez trunke šminke. Tom prilikom je otkrila da i ona ima probleme sa aknama, o kojima je već govorila prošle godine u intervjuu za magazin People.

"Imam osećaj da svi misle da sa aknama ne možemo biti lepi ili izgledati najbolje",rekla je tada.

Leni Klum bez šminke
Instagram 

Leni je dobila brojne pohvale zbog svog izgleda, a neki čak veruju da će nadmašiti svoju majku Hajdi Klum. Hajdi je prvobitno držala Leni izvan javnosti i tek 2020. godine počela je da deli fotografije s njom na društvenim mrežama. 

Tada su zajedno krasile naslovnicu prestižnog modnog časopisa Vogue. Leni je prvu ponudu za modeling dobila sa samo 12 godina, a mnogi su tvrdili da je svoju karijeru "dobila na tanjiru" zahvaljujući slavnoj majci.

"Bilo je samo pitanje vremena kada ću probati da postanem model. Prva ponuda mi je stigla kada sam imala samo 12 godina. Tada sam molila mamu da mi dopusti, ali nije bilo šanse. Sada razumem da je bilo prerano. Kod većine drugih poslova morala bih potisnuti svoju ludu energiju da bih ostavila profesionalan utisak. Kao model mogu pustiti sve i biti ono što jesam", rekla je jednom Leni.

Podsetimo, Leni je rođena iz kratke veze koju je njena prelepa majka imala sa 23 godine starijim Flaviom Briatoreom. Ne zna se tačno kada je veza počela, ali je potvrđena u martu 2003. godine, a prekinuta pre nego što se Leni rodila u maju 2004. godine.

Flavio nije pokazivao preveliko interesovanje ni za Leni ni za Hajdi, ali je to donekle nadoknadio njen naredni partner, planetarno popularni muzičar Seal.

Više fotografija lepe Leni možete pogledati u galeriji.

{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lepa manekenka krenula stopama svoje majke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!