Novi dan, nova "drama" na relaciji Lopez/Aflek. Ili se barem tako čini, s obzirom da svet ne prestaje da bruji o flertu pevačice na Benove oči. 

Naime, latino diva došla je na jedan događaj koji je organizovan kako bi se promovisao njen novi film "Mother". Uz nju je, očekivano, bio i Ben. I sve se činilo u najboljem redu sve do trenutka kada je DJ pustio njenu pesmu, a Džej Lo se suptilno  okrenula, onako kako samo ona zna, pogledala ga zavodnički i "zamešala" kukovima. 

I ništa od svega navedenog ne bi bilo strašno da Ben nije stajao tik kraj nje i da nije video sve što se dešavalo. Sve oči javnosti bile su uprte u Bena Afleka, ali na veliku žalost, video na kojem se vidi ova pomalo neprijatna situacija se prekida baš pre nego što je Aflek odreagovao.

Samim tim javnost nije uspela da vidi njegovu reakciju, a toliko bi bilo zanimljivo videti kako je Ben reagovao na ovaj njegov flert.

Uprkos glasinama koje kruže društvenim mrežama, čini se da se Dženifer Lopez jednostavno želela da oda priznanje DJ-u sa zahvalnošću što je pustio jednu od njenih najpopularnijih pesama.

Međutim, s obzirom na sve ono što se dešavalo poslednjih dana, ne čudi što su mnogi mišljenja da Lopez nastavlja da "kažnjava" Bena. 

Podsetimo, glumac je u poslednjih nekoliko nedelja nekoliko puta "planuo" na svoju suprugu, počev od crvenog tepiha i to samo zbog dogovora gde će i kako pozirati, da bi potom "ludeo" i zbog paparaca, pa suviše snažno zalupio vratima od automobila, u trenutku kada je Džej Lo tek sela. 

Potom su uslikani i tokom žučne rasprave u kolima, a očevidac je potvrdio da je pevačica bila mirna i tiha, gotovo uplašena dok je Aflek besneo. Njegovo ponašanje pripisuje se tome da je ponovo počeo da pije, za šta mnogi krive Lopez jer je pokrenula brend alkoholnih pića što su mnogi osudili. 

Takođe, latino diva uhvaćena je u nekoliko navrata da "trenira" Bena kako da se smeje i izgleda kada je sa njom, zbog čega mnogi prognoziraju ovoj vezi skori kraj. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!