Lepa voditeljka Marija Kilibarda već nekoliko godina uživa u skladnoj ljubavi sa dečkom Banetom, inače sinom proslavljene glumice Ljiljane Dimitrijević i novinara Milorada Vučelića. Svoju vezu ljubomorno su krili od očiju javnosti, te se na mrežama može naći svega njihovih par zajedničkih fotografija.

Zato je i bilo iznenađenje za njene patioce kada je Kilibarda okačila nove slike a Vučelićem i to sa puta u Belgiju. Par je uživao u svakom trenutku, a mnogi su saglasni - voditeljka odavno nije bila ovako srećna

Pratoci na njihovom putovanju zabeležili su jedan prelep trenutak dok Bane i Marija šetaju držeći se za ruke, a čini se da i Mariji toliko dopao taj snimak da je odlučila da ga podeli na društvenim mrežama.

Mariju Kilibardu uslikali su sa dečkom.
TiKTok 

Inače Vučelić je Mariju upoznao preko zajedničkog prijatelja. 

- Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, a to je neprocenljivo, rekla je jednom prilikom Marija Kilibarda za "Story", aludirajući na pandemiju korone.

Marija i Bane su se zbližili tokom pandemije.
Instagram 

Par je, navodno, planirao i da se na jesen 2021. venča, ali je pandemija korone odložila sve. Kako je ispričala, karantin ih je zbližio, bolje su se upoznali, a pričali su čak i zasnivanju sopstvene porodice. 

marija kilibarda uživa u vezi sa vučelićem.
pritnscreen/instagram 

- Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza, rekla je Kilibarda svojevremeno i dodala:

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan, zaključila je voditeljka.

Bonus video:

Marija Kilibarda sa verenikom uživa u zimskoj idili instagram/kilimara

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!