Džastin Džedlika, influenser koji je stekao svetsku slavu nakon pojavljivanja u popularnoj emisiji "Botched" jer je želeo da nalikuje čuvenoj lutki Ken dugo se nije mogao videti u javnosti. Čak se ni na Instagramu mesecima nije preterano oglašavao, i uglavnom je delio samo stare fotografije zbog čega su njegovi obožavatelji bili i te kako zabrinuti i sumnjali da mu se nešto dogodilo zbog svih intervencija koje je radio, a kojih je bilo preko 1.000. 

Džastin Džedlika imao je preko 1000 operacija.
Instagram 

Na sve operacije dao je milione dolara, što mu nije bilo problem s obzirom da je jedan od pionira implanata koje sam dizajnira. Tako je sebi i kreirao telo poput lutke, i kako je više puta isticao, ne planira da stane. 

Džastin Džedlika nema nameru da se zaustavi sa intervencijama.
Instagram 

Sada se "živi Ken" konačno vratio na mreže, i podelio fotografije sa raznih dešavanja na kojima je prisustvovao, počev od proslave rođendana, pa sve do venčanja prijatelja, a krupni kadrovi samo su potvrdili njegove reči - da nikad neće prestati da se operiše.

Džastin Džedlika podelio je fotografije sa venčanja.
Instagram 

S obzirom da se u jednom trenutku fotografisao i sa doktorom kojeg je uredno tagovao na objavi, ljudi su uvereni da će ponovo "pod nož", što nije iznenađujuće. Džastin je prvu operaciju odradio sa 18, a danas sa 42 čini sve što je u njegovoj moći da starenje kojeg se toliko plaši zaustavi.

Džastin Džedlika navodno planira nove interencije.
Instagram 

Ipak, koža ne laže, te se godine na njegovom licu ipak vide, nevezano za broj intervencija i procedura kojima se podvrgao. Zato i nije isključeno da će sa ekstremnim promenama nastaviti i u budućnosti s obzirom da je na sve što je radio gledao kao na neki vid umetnosti i neretko izjavljivao da je to za njega oblik kreativnosti.

Džastin Džedlika na sve načine pokušava da izgleda mlađe nego što jeste.
Instagram 

- Kada sam bio mlađi, nije mi se sviđao nos, mislio sam da je prevelik te sam već sa 14 godina znao da nešto želim da promenim - izjavio je jednom prilikom. Ali Džastin nije promenio samo nos. Izmenio je SVE!

Džastin Džedlika nastavlja sa operacijama.
Bambam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uostalom, pogledajte kako je nekad izgledao:

Džastin Džedlika prvu operaciju je uradio sa 18.
XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia 

Nebrojeno puta je isticao da su mu idoli Majkl Džekson, pokojna Džoan Rivers i Doli Parton, koji su poznati po tome da su svoj izgled menjali kako su postali poznati.

Mnogi su se pitali i odakle ovom mladiću novac za tolike intervencije koje su poprilično skupe. Međutim, poslednjih godina, Džastin se bavi "projektovanjem" implanata. Naime, sve je krenulo kao ideja pre nekoliko godina kada je poželeo da ima definisanije mišiće.

Džastin Džedlika projektuje implante.
prinstscreen/instagram 

I sam je priznao da nije fan teretane, pa su se implanti učinili kao dobro rešenje. Dizajnirao je prvi, i pronašao ljude koji to mogu da naprave od sigurnih materijala. Odatle je sve krenulo.

Njegove "pronalaske" koristio je i drugi "Ken", Rodrigo Alves, koji je na taj način definisao "pločice" na stomaku, ali i "dopunio" bicepse. Međutim, Rodrigo je sve implante uklonio nakon operacije promene pola, te se sada trudi da lice i telo hirurškim intervencijama transformiše u žensko.

Džastin Džedlika je inspiracija Rodrigu Alvesu.
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kada je u pitanju Džastin, priznao je da je oduvek imao strast prema operacijama. Smetalo mu je što je društveno prihvatljivo kad to rade žene, ali ne i kada to rade muškarci.

- To je bilo veoma važno za mene, oduvek sam bio skroman. Nisam želeo stvari koje su moji prijatelji hteli. Oni su želeli nove automobile, stereo uređaje i trošili su novac na odeću. Umesto toga, ja sam se odlučio za plastične operacije - izjavio je Džastin Džedlika.

Džastin Džedlika umesto na garderobu troši novac na oepracije.
NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Do sada je korigovao usne, nos, vilicu, očne kapke, jagodice, mišiće na rukama i stomaku, kao i na listovima nogu, podizao je zadnjicu i slično, a redovan je na tretmanima botoksa i zatezao je lice nekoliko puta.

Danas ga na Instagramu prati preko 166 hiljada ljudi, a često objavljuje fotografije sa prijateljima koji su takođe ljubitelji drastičnih promena izgleda.

Iako je potrošio preko milion dolara na intervenincije, ne planira da stane, a jedna od najopasnijih koju je uradio i koja je umalo mogla da se završi kobno je uklanjanje vena sa čela. Rizikovao je da trajno ostane slep, ali srećom, ipak se na kraju sve dobro završilo.

S obzirom da većina američkih hirurga ne želi da riskira sa ovakvim, često nedovoljno istraženim intervencijama, Džastin "pomoć" često traži u inostranstvu, i zemljama poput Meksika, Južne Koreje i Japana.

Ne namerava da stane sa intervencijama, a na svom Instagramu često ističe da bi pre bio mrtav nego ružan i star, te da neće prestati sve dok ne bude 100% plastičan, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram, printscreen/instagram Pogledajte kako sada izgleda Džastin Džedlika, čuveni "živi Ken".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!