Milica Pavlović je jedna od naših najpopularnijih i ujedno najzaposlenijih pevačica, te ne čudi što konačno može da živi život o kakvom je nekada mogla samo da sanja. Jedna od bitnih stavki na njenoj listi bio je i da sebe stambeno obezbedi, što je i ostvarila, a njena nekretnina ne samo što se nalazi u elitnom delu Beograda, već je i opremljena, što se kaže, po poslednjoj modi.

Zapravo, mediji su svojevremeno prenosili da je Pavlovićeva za uređenje stana angažovala profesionalce u želji da sve bude savršeno.

Za stan od 90 kvadrata pevačica je navodno dala vrtoglavih 270.000 evra, dok je za uređenje uložila još 50.000. Da je svaki detalj pažljivo odabrala jasno je ako pogledate njene fotografije na profilu, iako zbog prirode posla u svom domu ne provodi toliko vremena.

Nežni zavodljivi tonovi bež i braon dominiraju stanom, a tu su i siva i bela, neizbežne kraljice minimalizma.

Posebno zanimljiva je žuta boja poda u dnevnoj sobi, kojom se postigao kontrast uz koji se odlično uklapaju drveni komadi nameštaja.

Nasuprot dnevnoj, kuhinja je zadržala svoje neutralne bele i sive tonove koji odišu luksuzom, a neobičan detalj su barske stolice dizajnirane sa belim geomertijskim linijama.

Zanimljvo je da je veliki broj Miličinih selfija nastao ispred staklenih vrata, te se pojedini obožavatelji šale da joj taj deo služi isključivo za fotografisanje, a u nastavku pogledajte još neke detalje njene luksune nekretnine. 

Bonus video:

Milica Pavlović Tiktok/TikTok/senoritamofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!