Dženifer Lopez bila je jedna od zvanica na ovogodišnjoj Met Gali i zasluženo na listi najbolje obučenih, međutim sve pohvale pale su u drugi plan nakon što se saznalo kako se zapravo ponašala na "crvenom tepihu". 

U uskoj Ralph Lauren svilenoj haljini sa hrabrim izrezima i dugim šlepom, latino diva izgledala je kao da je došla direktno iz Bakingemske palate, a zbog izdanja i pre svega karakterističnog fascinatora mnogi su je poredili i sa Megan Markl. 

Dženifer Lopez oduševila je izdanjem na Met Gali.
DNPhotography/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Međutim, iako je izgledala kao prava dama, njeno ponašanje sa fotografima bilo je sve samo ne damsko, što je i pokazao snimak koji kruži mrežama.

Pre svega, bitno je napomenuti da kao što su na Met Galu pozvani najbolji od najboljih, tako isto ovaj događaj rade samo iskusni snimatelji i fotografi. No, Džej Lo ipak zna bolje.

Kako se vidi na snimku, ona je sve vreme objašnjavala fotografima kako da je fotografišu (kao da oni ne znaju svoj posao), a ovaj potez javnost nije najbolje prihvatila, sudeći po komentarima.

"Ovo pokazivanje je baš neprivlačno", "Ta neobična arogancija", "Previše se trudi", "Arogancija i bahatost na max", "Toliko želi da izgleda više nego što jeste", "Ženo, izgledaš već kao milion dolara, čemu ovo maltretiranje fotografa", "Nisu glupi, ovo je modni događaj, znaju kako treba da slikaju goste", "Ali Džej Lo koja drži predavanje nekome, pobogu ženo, opusti se", samo je delić komentara koji se mogao pročitati.

Naime, zna se da Dženifer u svakoj prilici želi da izgleda savršeno, i da mora da bude tako kako ona želi, ili biti neće, međutim, ona je bila jedina koja je davala instrukcije fotografima iako je tu bilo još velikih zvezda. Povodom kritika se nije oglašavala, a nije isključeno da će, kao i u prethodnim situacijama pokušati da opravda svoje ponašanje na neki način.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!