Emili Ratajkovski uvek mami zadivljene poglede gde god da dođe, pa je ponovo bila u centru pažnje na reviji Marca Jacobsa. Smeđokosa lepotica izazvala je pravu pometnju pojavivši se sa potpuno novim imidžom koji je predstavila na reviji poznatog dizajnera održanoj u Njujorku.

Emili, koja je već godinama uglavnom verna svojoj dugoj smeđoj kosi, sve je iznenadila kratkom bob frizurom stilizovanom u nežne lokne i shaggy šiškama. Tako se slavna lepotica pridružila poznatim trendseterkama poput Hejli Biber i Megan Foks, koje su se opredelile i za večiti bob, koji već neko vreme ne pada sa top lista popularnosti.

Emili Ratajkovski nosi bob frizuru.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Manekenka, glumica i preduzetnica obukla je trendi kratku jaknu sa krznenom kragnom i pantalone širokih nogavica od istog materijala u popularnoj kamel boji i cipelama sa potpeticom, a poseban pečat ovome je dao providni top sa dubokim dekolteom.

Pre same revije, Emili je pokazala svoj novi izgled na TikToku, koji se njenim fanovima veoma dopao. Mnogi su je hvalili zbog njene nove cool frizure, a dobijali su i brojni komplimenti.

„Ova kosa je sve“,prokomentarisao je jedan pratilac Tik Toka, dok su je neki uporedili sa Ameli iz istoimenog francuskog filma sa Odri Totu: „Ameli Pulen, jesi li to ti?“.

Iako postoji mogućnost da je u pitanju i perika, stajling zgodne Amerikanke nije mogao da prođe nezapaženo.