Slavna lepotica Kristina Eplgejt dugo se nije mogla videti u javnosti nakon što joj je 2021. godine digagnostifikovana multipla skleroza, a sada se prvi put se pojavila na nekom događaju i to na Critics' Choice Awards dodeli nagrada, nakon što je bila nominovana za najbolju glumicu u humorističkoj seriji.

Na crvenom tepihu se pojavila sa štapom, ali cele večeri nije skidala osmeh sa lica. Pozirala je sa kolegama, srećna što je imala snage da dođe, s obzirom da joj je, sa progresom bolesti, sve teže da obavlja i najjednostavnije radnje. 

Tom prilikom dala je i nekoliko intervjua, a par dana kasnije napravila ogromnu grešku, i pogledala komentare. Ono što ju je dočekalo ravno je horor filmu i samo dokazuje da je pojedinim ljudima zaista brži jezik od pameti. Naime, glumici su poručili da je lažljivica, i da ima loše plastične intervencije, a o svemu se požalila na svom profilu na Tviteru.

"Ne izgledaš tako zbog multipla skleroze, nego zbog plastičnog hirurga. Ti si prevarant i nisi Kristina Eplgejt. I to loš plastični hirurg", poručila joj je jedna "obožavateljka". 

"I tako, donela sam lošu odluku da pogledam neke komentare ispod članka o sebi i mojoj deci sa Critics' Choice Awardsa. Naravno, rekla sam joj da to nije u redu. Ovo je njen odgovor. Šta nije u redu sa ljudima. Usput, nasmejala sam se", napisala je Kristina uz skrinšot konverzacije. 

Naravno, komentari podrške odmah su se zaređali, i mahom su joj svi poručivali da ne bi trebalo da čita komentare o sebi. Ipak, reći ovako nešto nekome ko vam nije "ni rod, ni pomoz' Bog", više je nego neukusno, čak i da vam zapravo jeste rod najrođeniji. 

Da li se neko operisao ili ne, samo je stvar te osobe. Takođe, upiranje prstom i optuživanje nekog, bez ijednog dokaza apsolutno je van pameti. 

Podsetimo, Kristina Eplgejt koja je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Bračne vode", nakon čega je igrala i u drugim popularnim ostvarenjima poput "Bad moms", "Prince Charming", "Mars Attacks", "Surviving Christmas" i mnogim drugim, prvi put se borila za život sa 36, kada joj je dijagnostifikovan rak dojke. Iako je isprva od svih krila ovu informaciju, pgorovorila je o svemu dva meseca kasnije i istakla značaj ranog pregleda. Nakon lečenja, Kristini su odstranjeni jajnici i materica, kako rak ne bi napao i te organe.

Sada, godinama kasnije, Kristina ističe da joj se nekad vrati strah zbog svega.

"Svaki put kada pogledaš svoje telo, setiš se šta si sve prošla", rekla je glumica. Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj. Glumica se 2021. susrela sa još jednom dijagnozom. Ona je na Tviteru na dan svog 50. rođendana otkrila svima da boluje od multiple skleroze.

"Napunila sam 50 godina i imam multiplu sklerozu. Bilo je teško. Šaljem toliko ljubavi svima vama ovog dana. Mnogi danas boluju, a ja mislim na vas. Nađimo tu snagu da podignemo svoje glave.

Moja je trenutno na jastuku, ali se trudim", napisala je Kristina, dok su joj brojni pratioci u komentarima pružali podršku. Nakon ove objave, lepu glumicu je u nekoliko navrata bilo moguće videti u invalidskim kolicima, a fotografije je bilo teško gledati.

kristina eplgejt završila je u kolicima.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kristina je nakon bolesti promenila stil života i ishranu, a osnovala je i organizaciju "Right Action for Women", koja pomaže ženama koje su u rizičnoj grupi da plate testiranje i ispitivanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!