Kim Kardašijan smo navikli da viđamo tip-top sređenu. Šminka je savršena, kosa besprekorna... te ne čudi što je mnogi smatraju idealom lepote. Ipak, mnogi od nas zaboravljaju da je iza nje ogromna bjuti mašinerija koja čini sve da rijaliti zvezda izgleda perfektno 99 osto vremena, ili se barem to činilo tako.

Naime, na mrežama je osvanuo snimak na kojem je Kim bez ekstenzija i nadogradnje, kao i bez šminke, i razlika je nebo i zemlja. Njena ćerka Nort tajno ju je snimila i možda pokazala svetu i više nego što bi njena majka želela, s obzirom da ono što vidimo je sve samo ne raskoš koju Kardašijanka prikazuje na Instagramu. 

kim kardašijan nema gustu kosu kako se mislilo.
TiKTok 

Podsetimo, Kim je pre nekoliko meseci promenila boju kose za Met galu, kada se pojavila na crvenom tepihu u haljini Merilin Monro. Kako je i sama priznala, menjanje boje kose trajalo je preko 7 sati, što je i dalje kratak period za kompletnu promenu iz crne u plavu. A kada se kosa menja tako brzo i tako naglo, oštećenja su neizbežna, što znaju svi koji su se ikad blajhali.

Kim se ofarbala u plavo pred Met Galu.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Kosa postaje iskrzana i tanka, tegli se gotovo poput žvake, što su sada mnogi i komentarisali i isticali da od nekada guste grive koja je krasila Kim nije ostalo ništa. 

kim kardašijan pokazala kako zaista izgleda bez nadogranje.
TiKTok 

S obzirom da Kim u ovakvom stanju još nismo videli, ova promena došla je mnogima kao šok. 

kim kardašijan retko sida ekstenzije.
Instagram 

Inače, za njenu kosu je zadužen jedan od najpoznatijih frizera poznatih Kris Eplton koji brine i o kosi Dženifer Lopez. Mnogi su mišljenja da ima sreće što je baš on taj koji brine o njenoj frizuri jer bi kod bilo kog drugog ostala ćelava nakon tolikog blajhanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!