Jedna od najlepših žena svet, glumica Monika Beluči, tokom svoje duge karijere više puta se fotografisala u "razlićenim izdanjima", ali nisu uvek sve fotografije ugledale svetlo javnosti. Jednu od takvih sada je moguće videti prvi put zahvaljajući fotografu Đanu Paolu Barberiju koji je održao izložbu u galeriji u Milanu posvećenu svom životnom delu. 

monika beluči je jedna od najlepših glumica svih vremena.
Shutterstock 

Među brojnim portretima slavnih najveću pažnji pruvukla je potpuno naga Monika, a ova fotografija nastala je 2000. za potrebe Dolce & Gabbana kampanje za koju je ona bila zaštitno lice.

Fotografija Monike koja gola leži u vodi na poslednjem slajdu na objavi iznad, osvojila je najviše simpatija, a osim te fotke, našla se i jedna na kojoj Belučijeva pozira bez grdunjaka sa širokim osmehom na licu.

Tada je, prema mišljenju mnogih bila na vrhuncu lepote, ali i karijere, iako se i dan-danas može pohvaliti neverovatnom lepotom. Poznato je da glumica nije pobornik estetskih intervencija i operacija, što su i dokazali nedavni paparaco snimci.

Ipak, Belučijeva je, iako je na pragu sedme decenije i dalje jedna od najfatalnijih žena sveta, a koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube Monika Beluči nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!