Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knolsenzacija je na svakom koraku, a oduševljeni fanovi svako malo je mole za selfi. Ipak, ne dele svi isto oduševljenje. Iako se na njenom profilu nalaze samo blistave fotografije na kojima sve "puca" od dobre atmosfere, situacija je u jednom trenutku bila potpuno drugačija.

Naime, mrežama kruži snimak na kojem Ivanu izbacuju sa stadiona, a sada se saznalo i šta posredi.  

Ivana Knol izbačena sa stadiona TikTok/blablagrr

Nakon nedelje u kojoj je pričala sa Pirsom Morganom, pokazivala lateks grudnjak i crvene helanke, stigao je i nešto drugačiji snimak kada je Ivana u pitanju. Jedan muškarac nije bio opčinjen Ivaninom pojavom, već iznerviran.

Ivanu knol je obezbeđenje zamolilo da se vrati na svoje mesto.
Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U pitanju je pripadnik obezbeđenja, koji je strpljivo objašnjavao Ivani da je dosta fotkanja u sektoru koji joj nije dozvoljen, a onda joj rukom pokazao da izađe napolje. Ivana ga je mirno poslušala, a potom krenula ka izlazu. 

Inače, Ivana od samog početka Svetskog prvenstva u fudbalu privlači pažnju izazovnim autfitima koji krše pravila oblačenja u Kataru, ali se na to nije posebno osvrtala. 

O njoj bruje i svetski mediji, a u javnost su procurile i njene stare fotografije, koje su pokazale šta je sve radila na svom telu i licu i koliko se promenila za sve ove godine, a koje, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/youtube Pogledajte kako je Ivana Knol izgledala nekad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!