Lepa navijačica Hrvatske Ivana Knol, od početka Svetskog prvenstva u Kataru privlači ogromnu pažnju kako javnosti, tako i medija i nije teško uvideti zašto je to tako. Fatalna zavodnica očarala je sve izgledom i bujnim oblinama, ali i izazovnim kombinacijama koje prkose strogim katarskim pravilima oblačenja po kojima se i od žena i od muškaraca očekuje da "pokažu poštovanje prema lokalnoj kulturi izbegavajući preterano otkrivanje odeće u javnosti".

Ipak, čini se da se Ivana ne osvrće previše na pravila. Na njene smele autfite retko ko je ostao ravnodušan, a prvi put je privukla svetsku pažnju još 2018. na Svetkom prvenstvu u Moskvi.

ivana knol je oduševila izazovnim izdanjima.
Instagram 

O njoj su brujali svetski mediji i tada, a i nedavno kada je održan Superboul, a lepa Ivana je ponovo zavodila u kombinaciji koja je isticala obline.

Sada je o njoj pisao i TMZ, a kako stvari stoje, čini se da ovo neće biti poslednji put da je privukla pažnju medija. Inače, Ivana Knol rođena je u Nemačkoj gde je živela do 8. godine, nakon čega je živela u Hercegovini, a potom je upisala Grafički fakultet u Zagrebu. Od tinejdžerskih dana bavila se modelingom, a čak je 2016. godine učestvovala na izboru za Mis Hrvatske.

Međutim, sada su se ponovo pojavile u javnosti i fotografije kako je manekenka i nekadašnja kandidatkinja izbora za Mis Hrvatske izgledala nekad.

Lepota joj je, bez sumnje, otvorila mnoga vrata, ali ipak, kada uporedimo njene fotografije od pre nekoliko godina, jasno je da danas izgleda nešto drugačije nego u prošlosti. Ivana je bez sumnje atraktivna devojka, ali se čini nema samo da je sada svoju liniju dovela do svaršenstva, već se daju primetiti i druge izmene na licu kao i u načinu šminkanja, a kako je izgledala nekad pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/youtube Pogledajte kako je Ivana Knol izgledala nekad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!