Da je Hajdi Klum "mama Halloween-a" znaju i vrapci na grani. Manekenka iz godine u godinu oduševljava kostimima, od kojeg je svaki bolji od prethodnog, te ne čudi što su svi s nestrpljenjem čekali da vide šta je pripremila za ovu godinu. Međutim, ono u šta se maskirala za ovu Noć veštica, malo ko je mogao da zamisli, čak i u najgorim noćnim morama.

Naime, manekenka se na žurki pojavila maskirana u crva, a na svom Instagramu podelila je korak po korak pripreme.

Hajdi Klum pojavila se maskirana u crva.
Richie Buxo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naravno, i njen suprug, Tom Kaulic bio je na visini zadatka, a slavni par je pokazao da su spremni da za dobar kostim istrpe sate i sate maskiranja, nanošenja protetike, šminkanja i erbraša kako bi sve bilo okej.

"Pokušala sam da razmišljam van okvira i smislim nešto drugačije. Prošle godine sam razmišljala i palo mi je na pamet da bi drvo bilo stvarno kul ili neka biljka, a onda sam nekako od biljke došla do kišne gliste - crva", rekla je Hajdi kojoj je trebalo oko 10 sati da se maskira.

"Rekla bih da je ovo jedan od najboljih kostima, samo zato što je tako neobičan i tako veliki, čudan je. Ipak, moram da budem iskrena i kažem da mi je teško da se krećem. Ovako zaista nemam ni ruke ni noge. Kad padnem, treba mi neko da mi pomogne da se podignem. Nekako sam zaglavljena, pa se osećam pomalo klaustrofobično", rekla je manekenka.

Podsetimo, Hajdi je dan pre "zastrašujuće noći" objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, ističući da je to samo prvi korak priprema za maskiranje. Hajdi je još jednom dokazala koliko je maestralna u ovome, kao i da iza sebe ima fantastičan tim stručnjaka koji joj pomaže u realizaciji ovakvih kostima.

Nema sumnje, manekenka je još jednom dokazala da je kraljica dobrih kostima, a u nastavku pogledajte neke od njenih prethodnih najboljih kostima.

Hajdi Klum pojavila se kao Džesika Rebit.
XPUSNYC / Backgrid UK / Profimedia 

Hajdi Klum pojavila se kao Fiona iz Šreka.
Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hajdi Klum pokazala je specijalne efekte za Halloween.
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!