Slavni srpski influenser i fotograf Dušan Petrović svoj ljubavni život do sada je krio od očiju javnosti. Međutim, stvari su se sada promenile, te je javno svima predstavio svoju novu devojku.

Naime, Petrović je na svom Instagramu podelio crno-belu fotografiju sa hrvatskom blogerkom Emom Luketin na kojoj je ljubi u obraz, a u opisu je dodao: "Ulepšala si sve".

Isto je uradila i lepa Ema koja je na svom profilu takođe podelila crno-belu fotografiju uz koju je ostavila malo srce. Naravno, njihovi pratioci oduševljeno su ispratili vest i poručili im da su "najlepši par ikada". 

"Divni ste", "Ovo je tako neočekivano, a tako dobro", "Novi IT par na sceni", "Najlepši"... samo je delić onoga što se moglo pročitati, a podržali su ih i najveća influens imena Balkana. 

Inače, o njihovoj vezi šuška se već neko vreme, a glasine su pokrenuli još tokom leta kada su počeli da objavljuju zajedničke fotografije sa letovanja u Srbiji i Hrvatskoj. Ipak, zvanične potvrde nije bilo, bar ne do sada. 

Ni Ema, kao ni Dušan koji je najveću slavu stekao kao fotograf, a potom i influenser, nikada nije bila neko ko je komentarisao privatni život, te to nije radila ni sada, a poznato je da je u aprilu ove godine raskinula četvorogodišnju vezu sa blogerom Jankom Janićem koji je i otkrio da mu je "srce slomljeno".

Ema Luketin i Janko Janić su raskinuli u aprilu ove godine.
Instagram 

"Nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo zajedno. Život je kakav je i vreme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno", napisao je i nastavio da u lepom tonu govori o bivšoj devojci.

"Želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu nameru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi", otvorio je dušu mladi influenser.

Poslednje dve godine par je živeo zajedno, a nedavno su otvorili salon lepote u Zagrebu. Često su zajedno putovali i fotografije s putovanja delili s pratiocima, ali se sada čini da je došao trenutak da Ema nove lepe trenutke stvara sa drugim. 

Mlada influenserka blista od sreće s Dušanom, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Blogerka Ema Luketin nova je devojka Dušana Petrovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!