Da ponašanje i stavovi roditelja i te kako utiču na decu, jasno se vidi i po primeru Nort Vestkoja preti da postane i veća zvezda od svojih slavnih roditelja. Njena poslednja pojavljivanja u javnosti podjednako su skandalozna i nalikuju očevim, te ne čudi što već sada zovu "mali Kanje". 

Vestovoj prvoj naslednici od malena je sve bilo podređeno, te je više nego jasno da je bila "tatina princeza" kojoj je sve dopušteno, što su priznali i reper i Kim. Kardašijanka je nedavno otkrila i da Nort prolazi kroz gotik fazu, te da sluša stari rok i metal, nosi crnu šminku i odeću i lepi privremene tetovaže po licu.

Nort Vest prolazi kroz čudnu fazu.
Instagram 

Ipak, malo ko je bio spreman za izdanje u kojem se Nort pojavila na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu kako bi podržala svoje roditelje, a pogotovo oca koji je sarađivao sa brendom Balenciaga. 

Naime, 9-godišnjakinja se pojavila u neobičnim pantalonama sa zvezdicama i majcom sa natpisom, dok je na nogama imala Balenciaga kroksice od 985 dolara, a look je upotpunila zastrašujućom kožnom maskom koja je u potpunosti prekrivala njeno lice i koja je imala dva roga na zadnjem delu.

Nort Vest iznenadila je svojim izdanjem na Nedelji mode.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom da smo u prošlosti i Kim i Kanjea videli sa ovakvim maskama na licu, jasno je da je ovo samo logičan sled događaja. Kanje je u jednom trenutku toliko otišao daleko da je nosio maske kakve su pre njega nosile neke serijske ubice.

kanje vest nosi oje zastrašujuće maske.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Mnogi su ove poteze okarakterisali kao morbidne, te isto mišljenje dele i za malu Nort koja biva sve ekstremija u svom ponašanju.

Kim kardašijan nedavno se pojavila sa maskom na licu.
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, za ovaj uticaj okrivili su upravo Kim i Kanjea koji, po mišljenju mnogih, "ne dopuštaju ćerki da bude dete", te da "po svaku cenu želi da nametne svoj nazovi modni stil naslednici".

"Ovo je vrlo uznemirujuć prizor", "Koristiti dete na ovaj način u marketinške svrhe je svojevrsni zloči", "Detetu će posle ovog trebati godine terapije", "Toliko tužno za ovo dete", "Nešto ozbiljno nije u redu sa Kim kao majkom", "Ovo je bolesno, dozvoliti detetu od 9 godina da nosi ovo. Ne, nije normalno"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati, ali se čini da se Kim na sve to nije obazirala. Ona je kasnije podelila i kadrove sa ćerkom iz obilaska Pariza, na kojima je njena ćerka  obučena u posebnom fazonu, te kako stvari stoje, deluje kao da je modni svet dobio još jednu ikonu.

Twitter Pogledajte kako je Nort Vest izgledala u Parizu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!