Kupatila i toaleti u luksuznim restoranima postaju lako oprostiv izbor mesta za fotografisanje. Nismo ni slutili da ćemo moći to da izgovorimo, ali taman kada pomislimo da čudima nema kraja, onda se pojavi neka poznata dama da nas razuveri.

Ona je poznata svima onima koji su verni korisnici Instagrama, jer kako da uđete na omiljenu društvenu mrežu a da ne naiđete na profil pod imenom „diline_dresses“ iza kog stoji dizajnerka Dijana? Profil sa preko 615.000 pratilaca je nemoguće izbeći.

Ona ima dve ćerke, Andreu i Niku, a danas je na svet donela i jednog dečaka. Ipak, ono što je mnoge pratioce ostavilo bez teksta jeste upravo Dijanin stori na kom se nalazi beba koja je tek izašla iz stomaka.

porodjaj-beba-instagram-uzivo-dijana-dizajnerka-fotografija
Print Screen/Instagram DiLine Dresses 

Da li je ovaj potez okarakterisan kao najdalji korak u deljenju privatnosti sa velikom masom nepoznatih korisnika ili nam govori da je danas normalno deliti svaki novitet koji je u našem životu, čak i onda kada predstavlja deo najdublje intime?

porodjaj-beba-instagram-uzivo-dijana-dizajnerka-fotografija
Print Screen/Instagram DiLine Dresses 

Nekima je porođaj sniman uživo potpuno prihvatljiv, dok drugima predstavlja šokantnu odluku i potpuno bespotreban potez.

Ipak, nas zanima šta vi mislite?