Nvaikli smo da nam trendovi serviraju sve i svašta i navikli smo svakako da viđamo razne modele kako garderobe, tako i kupaćih kostima, ali čini nam se da je popularni modni brend Shein "prešao igricu". Naime, pomenuto brend je ove sezone izbacio kolekciju rekli bismo, previše "slobodnih" kupaćih kostima koji su zaprepastili narod.

Reč je o jednodelnim modelima kostima, kojima praktično nedostaje donji deo. Ovaj kostim dolazi u nekoliko boja, na tanke je bretele i prekriva grudi i to jedva, ali zato otkriva struk, stomak, zadnjicu, pa skoro i samo međunožje.

Dovoljan je samo jedan pogrešan pokret, a kamoli skok u vodu, da otkrije najdublju žensku intimu, a uprkos ceni koja iznosi čak i manje od 10 evra nismo sigurni koliko žena bi bilo spremno da iznese ovaj model.

model kupaćeg kostima izazvao haos na internetu
shein.com 

Savim očekivano, ova linija kupaćih kostima izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama - dok jedni tvrde da bi uživali da vide ovakav model na damama, drugi navode da su zgroženi i da je ovo u najmanju ruku - toliko vulgarno i prosto da se nadaju da će se sajt srušiti.

"Da li bi ijedna normalna žena mogla ovo da ponese", "Bože, koliko je ovo prosto i vulgarno, "Ovo je otišlo predaleko", "Zbogom, granico dobrog ukusa", "Skandalozno bi bilo da se ovako neko pojavi na plaži", "Ovo je sve samo ne kupaći kostim", "Boli me mozak dok gledam ovo", "Sramota me je dok gledam ovo", samo su neki od komentara.

provokativan model kupaćeg brenda shein
shein.com 

Kako izgledaju modeli koji su napravili pometnju na mrežama, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

shein.com Model bikinija koji je izazvao besne komentare