Miloš Biković već neko vreme uživa u vezi sa lepom Ivanom Malić, a sada su odlučili da naprave mali predah i otputuju na more, odakle je manekenka objavila nekoliko vrelih kadrova.

Naime, ona je na svom Instagramu podelila fotografije na kojima je u kupaćem kostimu, a malo je reći da prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ivana je najpre na prvoj fotografiji pozirala u sportskom modelu kupaćeg kostima, a preko je nosila lagani plažni ogrtač. 

Ivana Malić oduševila je vitkom figurom.
Instagram 

U prvom planu bili su njen izvajan struk i zategnute noge, a potom je zanosna brineta otišla korak dalje.

Ivana Malić podelila je više fotografija u kupaćem kostimu.
Instagram 

Ona se fotografisala u odrazu, a njena silueta, izvajana zadnjica i duga kosa oduševili su sve zbog čega su se pojedinci i našalili da bi "Biković trebalo da je što pre oženi", te da je ona "najlepša devojka koju je ikada imao".

Ivana Malić dobila je mnoštvo komplimenata nakon fotografija sa letovnja.
Instagram 

Na kraju je Ivana podelila i fotografiju sa broda na kojoj je bila u ženstvenom modelu kupaćeg kostima i šortsu, a pohvale su se samo ređale.

"Prelepa", "Boginjo", "Kakva žena", "Predivna", "Vi baš uživate", "Miloše, srećniče"... samo je delić onoga sto se moglo pročitati. No, lepa Ivana u poslednje vreme privukla je i pažnju zbog svojih mladalačkih, modnih izdanja zbog kojih su je devojke hvalile i ostavljale joj komentare u superlativu. 

Instagram Pogledajte neka nova izdanja Ivane Malić, devojke Miloša Bikovića...

Podsetimo, Ivana i Miloš prvi put su se pojavili zajedno u javnosti na premijeri filma "Južni vetar: Ubrzanje". Naime, ona je sa Milošem i njegovim kolegama pred početak premijere filma provodila vreme u kafiću dvorane, a izgledala je poput holivudske dive u bordo toaleti koja je savršeno istakla njenu figuru.

Miloš Biković i Ivana Malić prvi put su se pojavili u javnosti na premijeri "Južnog vetra".
Instagram 

Ivana (25) je Crne Gore i mlada je pravnica, a na njenom profilu na Instagramu mogu se videti fotografije sa raznih destinacija, te je evidentno da Miloševa nova partnerka voli da putuje i uživa.

Instagram Ivana Malić je nova devojka Miloša Bikovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!