Nakon što je pop diva Jelena Karleuša na Instagramu promenila svoje ime iz "Jelena Karleuša" u "Jovana Fox", mnogi fanovi su se zbunili i pomislili da je pevačicin profil hakovan.

Njen menadžer i prijatelj Zoran Birtašević tvrdi da je u pitanju greška koja je došla zbog spajanja lažnog profila i Jeleninog pravog profila.

jelena karleuša promenila ime na instagramu
Instagram 

"Toliko haosa oko imena Jovana Fox", započeo je Zoran Birtašević na Tviteru.

"Sa obzirom na to da je do skoro bilo neophodno da imate privatni FB akaunt kako bi mogli da pristupite svom Fan Pageu iz FB app koji uređujete, JK je do juče koristila akaunt koji sam otvorio sa nn imenom JF, samo za potrebe pristupa page stranici", objasnio je Zoran.

"META je napravila opciju da sada sa svog insta profila mozete da pristupate pageu. Prilikom migracije i sinhronizacije, instagram je usvojio ime FB profila. Po pravila Instagrama, mora da prođe neko vreme da bi promenili ime ponovo. Tako da JF nije trik, strategija etc", dodao je on.

"Nema specijalnog značenja, poruke, koncepta iza JF. To je bilo random ime kojim sam nazvao profil. Ako vas sve to zabavlja, kul", napisao je Zoran u trećem tvitu.

To bi značilo da je Jelena Karleuša imala lažan nalog na Fejsbuku koji je koristila kako bi uređivala svoju stranicu na istoj društvenoj mreži. Ovim povodom juče se oglasila i Jelena kada je na Instagramu napisala da nema mesta brizi jer njen profil nije hakovan.

Instagram Slatka mala je dovela figuru do savršenstva


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Karleuša  Instagram/karleusastar