Influenserka Sara Damjanović poznatika kao Sara Tkd obratila se javnosti i podelila kroz kakve stravične stvari prolaze ona i njena porodica.

Naime, ona je na mrežama podelila snimak nepoznatog muškarca i zamolila pratioce za pomoć.

Ona nije želela tačno da otkrije o čemu se radi, odnosno šta joj je tačno momak uradio, ali je otkrila da će krivično odgovarati za sve.

Sara Damjanović otkrila je da već 4 godine trpi jezive pretnje.
screenshoot/instagram 

"Trenutno nije bitno šta su uradili. O tome ćemo kasnije. Društvo koje je bilo gore je takođe snimljeno, svi ćete krivično odgovarati i snositi posledice", napisala je Sara.

Kasnije je otkrila da se ona i njena porodica suočavaju sa jezivim pretnjama, a ovim putem je i zatražila pomoć.

"Danima slušamo porodično kako ćemo biti ubijeni i strpani u zamrzivač. Muka mi je od svega, a onda se nađe neko pametan da nešto ovako danas napravi", napisala je i dodala:

"Ja se četiri godine borim sa psihopatom i dalje živim za dan kada će biti uhapšen. Mislim da je došlo vreme da o svemu govorim javno i da istupim ispred svih influensera i izborim se do kraja kada je sve ovo u pitanju."

Iako nije otkrila detalje u galeriji ispod pogledajte šta je napisala na mrežama.

pritnscreen/instagram Sara Damjanović obratila se pratiocima za pomoć zbog čoveka koji već izvesno vreme pravi probleme njenoj porodici.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!