Poznata srpska glumica Jana Milosavljević objavila je oglas za posao na svom Instagramu i podigla veliku prašinu na mrežama.

Naime, objavila je da joj je potrebna pomoć oko čuvanja bebe, te je pitala svoje pratioce da li je neko zainteresovan.

Kako je Jana navela, plata iznosi 500 evra, a uslov je da osoba koja bi čuvala dete bude vakcinisana.

- Da li je neko zainteresovan da za platu od 500 evra čuva bebu od 7 meseci? Uslov je da bude vakcinisan - napisala je glumica na društvenim mrežama ponudu za posao.

jana milosavljevic oglas za posao
printscreen/instagram 

Mnogi su odmah pretpostavili da Jana bebisiterku traži za nekog drugog, a ne za sebe, budući da njen sin Joakim ima četiri godine.

Inače, Jana se svojevremeno proslavila ulogom male Zone u filmu "Zona Zamfirova", a 2017. godine sa 23 godine starijim partnerom, glumcem Filipom Gajićem dobila je sina Joakima.

jana milosavljevic u zoni zamfirovoj
printscreen/youtube 

Tada je glumica ispričala da njihov sin gotovo mesec dana nije imao ime jer nisu mogli da se dogovore.

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - ispričala je Jana svojevremeno za magazin "Gloria".

jana milosavljevic sa sinom joakimom
printscreen/instagram 

Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika.

Jana je, inače, ćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe "Galija", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

printscreen/instagram Jana Milosavljević