GLAVNE NESIGURNOSTI SVAKOG ZNAKA: Ko se plaši da bude ostavljen, a kome je jedini strah da više nije u centru pažnje

Otkrivamo glavne nesigurnosti svakog znaka koje im nekad mogu biti slabe tačke.

Shutterstock

Svako od nas ima nešto oko čega je nesiguran, jedino što to neki ljudi bolje kriju. Nesigurnosti se mogu odraziti i na naše postupke, odnose i doživljaj sveta. Naravno, preporuka je da uvek radite na kompleksima i onome što vam ne da mira, a astrologija nam nudi način razumevanja ovih duboko ukorenjenih emocija kroz prizmu naših horoskopskih znakova. U nastavku saznajte glavnu nesigurnost svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovnove krasi takmičarski duh. Stoga, njihova najveća nesigurnost proizlazi iz straha da neće biti dovoljno dobri ili brzi u onome što rade. Strahuju od poraza, što ponekad može dovesti do preterane agresivnosti, piše Index.hr.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj težnji za sigurnošću i stabilnošću. Nesigurni su kada su suočeni s velikim promenama, što u njima može izazvati anksioznost.

anthony-tran-unsplash.jpg 

Blizanci

Blizanci su nesigurni oko svoje doslednosti i neodlučnosti. Brinu se da ih drugi doživljavaju kao nepouzdane zbog njihove promenjive prirode.

Rak

Rakovi su emocionalni i osetljivi, a nesigurni su jer ne znaju da li će biti voljeni i prihvaćeni od strane drugih. Strah od napuštanja može biti veoma intenzivan u ovom znaku.

Lav

Lavovi su rođene vođe, ali njihova nesigurnost leži u strahu da neće biti cenjeni ili priznati. Oni žele biti u centru pažnje i mogu postati nesigurni kada se osećaju zanemarenim.

Shutterstock 

Devica

Device su perfekcionisti, a njihova nesigurnost dolazi iz straha da neće biti dovoljno dobre ili da će pogrešiti. Ova nesigurnost može ih dovesti do preterane kritičnosti prema sebi i drugima.

Vaga

Vage teže harmoniji i balansu, a njihova nesigurnost se javlja kada su suočene s konfliktima. Brinu se da će izgubiti mir i ravnotežu ako se nađu u sukobu.

Škorpija

Škorpije su emotivne i strastvene, a nesigurni su jer se plaše da će izgubiti kontrolu, bilo nad svojim emocijama, životnim situacijama ili drugim ljudima.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Njihova nesigurnost proizlazi iz straha da će izgubiti svoju nezavisnost.

Shutterstock 

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i fokusirani na uspeh. Njihova nesigurnost često proizlazi iz straha da neće ostvariti svoje ciljeve ili da neće biti dovoljno kompetentni.

Vodolija

Vodolije su originalne i nezavisne, a nesigurni su jer ne znaju hoće li ih drugi razumeti ili prihvatiti zbog njihove jedinstvenosti.

Ribe

Ribe su jako emocionalne i intuitivne, a njihova nesigurnost proizlazi straha da će ih neko povrediti ili iskoristiti.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?  Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.