Činjenica je da nismo svi isti, te da ne pokazujemo emocije na isti način. Pogotovo kada smo povređeni. I astrologija je tu saglasna, te na jednoj strani imate one koji će vam dušu ostaviti na dlanu, dok ima i drugih koji vam ne bi priznali da im je teško ni po cenu života.

Evo ko, prema astrolozima teško pokazuje emocije, te vam iz tih razloga nikad ne bi priznali da im nedostajete.

Ovan

Nezavisni Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti i samostalnosti. Oni se ne vole da se osećaju ranjivo i često skrivaju svoje emocije. Bez obzira na to koliko neko nedostaje Ovnu, on će se držati ponosno i neće lako priznati da mu neko fali. Radije će se okrenuti prema novim avanturama i distrakcijama kako bi ispunio tu prazninu, piše Index.hr.

Ovnovi nikada neće priznati da im neko nedostaje.
Shutterstock 

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i uvek teže tome da budu jaki i puni samopouzdanja. Oni su veliki emotivci, ali retko će priznati da im neko zaista nedostaje. Umesto toga, fokusiraće se na sebe i svoje samopouzdanje, te pokušati da prikriju osećaj gubitka ili praznine. Njihova ponosna narav često im ne dopušta da izraze ranjivost.

Lavovi i Vodolije neće pokazati ranjivost.
Shuterstock 

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i distanci. Oni vole slobodu i teže da su samostalni, nezavisni, sami... pa će se često distancirati od osećaja nostalgije ili tuge. Bez obzira na to koliko neto nedostaje Vodoliji, oni će se fokusirati na svoju individualnost i neće otvoreno priznati da mu taj neko fali. Radije će se usredsrediti na budućnost i nove ideje.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.